Gündoğan kurtardı, Murat attı!

SPOR 28.03.2017 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2232+ kez okundu.
 

Gündoğan kurtardı, Murat attı!

Hafta sonu Karaçayır Spor Tesislerinde Geredespor – Akçakocaspor maçı oynandı.
Hafta sonu Karaçayır Spor Tesislerinde Geredespor – Akçakocaspor maçı oynandı. Geredespor’un 4-0 yendiği maçta kaleci Gündoğan ve attı iki güzel golle Murat Turan maçın en başarılı isimleriydi. Geredespor’un 4-0 yendiği maçta kaleci Gündoğan Toprak ve attı iki güzel golle Murat Turan maçın en başarılı isimlerindendi. Geredespor’un başarılı file bekçisi Gündoğan Toprak, Akçakocaspor’un etkili ataklarını kurtararak kalesini gole kapattı. Kalede güven Gündoğan maç sonuna kadar kalesini gole kapatarak takımının maçı gol yemeden galip bitirmesinin en büyük mimarileri arasına adını yazdırdı.   Yeni transfer göz doldurdu. Geredespor’un ikinci yarıda Karadeniz Ereğli Belediye Spor’dan transfer ettiği Murat Turan hafta sonu oynanan Akçakoca maçında iki gol atarak maçın en golcü ismi oldu. Genç oyuncu attığı gollerle ve yaptığı asistlerle gelecek vaat eden oyuncular arasına adını yazdırdı. Maçın dördüncü kendisinin ikinci golünü attıktan sonra yedek kulübesine giderek sevincini paylaştı. Golden sonra kendisini alkışlayan taraftarla ikinci gol sevincini taraftarlarla iki işareti yaparak gol sevincini paylaştı. Maçtaki oynadığı oyun ve yaptığı çalımlarla taraftarın sevgisini kazandı.
Hafta sonu Karaçayır Spor Tesislerinde Geredespor – Akçakocaspor maçı oynandı.

Hafta sonu Karaçayır Spor Tesislerinde Geredespor – Akçakocaspor maçı oynandı. Geredespor’un 4-0 yendiği maçta kaleci Gündoğan ve attı iki güzel golle Murat Turan maçın en başarılı isimleriydi.

Geredespor’un 4-0 yendiği maçta kaleci Gündoğan Toprak ve attı iki güzel golle Murat Turan maçın en başarılı isimlerindendi.
Geredespor’un başarılı file bekçisi Gündoğan Toprak, Akçakocaspor’un etkili ataklarını kurtararak kalesini gole kapattı. Kalede güven Gündoğan maç sonuna kadar kalesini gole kapatarak takımının maçı gol yemeden galip bitirmesinin en büyük mimarileri arasına adını yazdırdı.
 

Yeni transfer göz doldurdu.
Geredespor’un ikinci yarıda Karadeniz Ereğli Belediye Spor’dan transfer ettiği Murat Turan hafta sonu oynanan Akçakoca maçında iki gol atarak maçın en golcü ismi oldu. Genç oyuncu attığı gollerle ve yaptığı asistlerle gelecek vaat eden oyuncular arasına adını yazdırdı.

Maçın dördüncü kendisinin ikinci golünü attıktan sonra yedek kulübesine giderek sevincini paylaştı. Golden sonra kendisini alkışlayan taraftarla ikinci gol sevincini taraftarlarla iki işareti yaparak gol sevincini paylaştı. Maçtaki oynadığı oyun ve yaptığı çalımlarla taraftarın sevgisini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.