Finalin adı belli oldu

SPOR 28.03.2017 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2509+ kez okundu.
 

Finalin adı belli oldu

kçakocaspor’u 4-0 yenen Geredespor ligde kalmayı garantileyince gelecek sezon için baraj maçı oynamaya hak kazandı.
İlimizi 2017-2018 futbol sezonunda BAL liginde temsil edecek olan baraj maçında oynayacak takımlar hafta sonunda belli oldu. Finalin adı Yeniçağaspor-Geredespor oldu. Haftasonunda BAL Ligi 11.Grup 24.hafta maçında sahasında Akçakocaspor’u 4-0 yenen Geredespor ligde kalmayı garantileyince gelecek sezon için baraj maçı oynamaya hak kazandı. Diğer yandan Amatör Lig Play-Off mücadelesinde bitime 1 hafta kala Bolu Belediyespor’u 3-0 yenen Yeniçağaspor ise şampiyon olarak baraj maçı oynamaya hak kazandı. Yeniçağaspor ve Geredespor önümüzdeki günlerde açıklanacak tarihte Bolu Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadeleyi kazanan takım Bolu ilini BAL liginde temsil edecek. Kaybeden takım ise önümüzdeki sezon 1.Amatör Ligde mücadele edecek.
kçakocaspor’u 4-0 yenen Geredespor ligde kalmayı garantileyince gelecek sezon için baraj maçı oynamaya hak kazandı.

İlimizi 2017-2018 futbol sezonunda BAL liginde temsil edecek olan baraj maçında oynayacak takımlar hafta sonunda belli oldu. Finalin adı Yeniçağaspor-Geredespor oldu.

Haftasonunda BAL Ligi 11.Grup 24.hafta maçında sahasında Akçakocaspor’u 4-0 yenen Geredespor ligde kalmayı garantileyince gelecek sezon için baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Diğer yandan Amatör Lig Play-Off mücadelesinde bitime 1 hafta kala Bolu Belediyespor’u 3-0 yenen Yeniçağaspor ise şampiyon olarak baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Yeniçağaspor ve Geredespor önümüzdeki günlerde açıklanacak tarihte Bolu Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadeleyi kazanan takım Bolu ilini BAL liginde temsil edecek. Kaybeden takım ise önümüzdeki sezon 1.Amatör Ligde mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.