Ereğli attı, Gerede baktı!

SPOR 13.12.2016 - 17:27, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1181+ kez okundu.
 

Ereğli attı, Gerede baktı!

Ereğli'nin iyi savunması, Geredespor'un yeterli potansiyeli sağlayamadığı oyunu ile birleşince K.Ereğli Belediyespor sahadan galibiyetle ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig'inin 12.haftasında K.Ereğli Belediyespor'u konuk eden Geredespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. K.Ereğli Belediyespor'un golü 59.dakikada Yaşar Şahin'in ayağından geldi .Geredespor'un Soğuk Cehennem taraftar grubu ve K.Ereğli Belediyespor'un Genç Ereğlililer taraftar grubu, karşılaşma boyunca takımlarını desteklediler. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol için pozisyonları buldu ancak, bir türlü meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi.İlk yarıda ki en tehlike pozisyon ise 24.dakikada Murat Berge'nin soldan yaptığı ortada Traore'nin yaptığı kafa vuruşu idi. Karşılaşmanın ikinci yarısıda ilk yarı gibi tempolu başladı. 48.dakikada Burak Toker topu müsait olan Traore'ye atmak yerine, tercihini şuttan yana kullanınca Geredespor'un öne geçmesine engel oldu.Ereğli aradığı golü 59'da Yaşar Şahin ile buldu, Geredespor'un toplu hâlde biten pozisyonda hakeme itiraz ettiği anda fırsatı iyi değerlendiren Ereğli'de sağ kanattan yapılan ortada şık bir vuruş yapan Yaşar Şahin takımını öne geçirdi. 3 dakika sonra Traore yine sahnedeydi, Gökhan Bartık’ın sağ kanattan yaptığı ortada Traore boş pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Geredespor gol için rakip kaleyi ablukaya alsa da, Ereğli'nin iyi savunması, Geredespor'un yeterli potansiyeli sağlayamadığı oyunu ile birleşince Ereğli sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla K.Ereğli Belediyespor puanını 18'e çıkarırken, Geredespor 11 puanda kaldı. Saha : Karaçayır Hakemler : Ahmet Ecevit, İhsan Öncü, Furkan Alagöz Geredespor : Gündoğan, Melik, Güray, Anılcan, Fatih, Cemal, Samed, B.Toker, Adem, Berge, Traore Teknik Sorumlu : Aydın Başer K.Ereğli Belediyespor : Safa, Ümit, Emre, Yılmaz, Cihat, Oğuz, Eray, Ahmet, Murat, Batuhan, Yaşar Teknik Sorumlu : Ercan Yaman Gol : 59' Yaşar Şahin
Ereğli'nin iyi savunması, Geredespor'un yeterli potansiyeli sağlayamadığı oyunu ile birleşince K.Ereğli Belediyespor sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig'inin 12.haftasında K.Ereğli Belediyespor'u konuk eden Geredespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

K.Ereğli Belediyespor'un golü 59.dakikada Yaşar Şahin'in ayağından geldi .Geredespor'un Soğuk Cehennem taraftar grubu ve K.Ereğli Belediyespor'un Genç Ereğlililer taraftar grubu, karşılaşma boyunca takımlarını desteklediler.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol için pozisyonları buldu ancak, bir türlü meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi.İlk yarıda ki en tehlike pozisyon ise 24.dakikada Murat Berge'nin soldan yaptığı ortada Traore'nin yaptığı kafa vuruşu idi.

Karşılaşmanın ikinci yarısıda ilk yarı gibi tempolu başladı. 48.dakikada Burak Toker topu müsait olan Traore'ye atmak yerine, tercihini şuttan yana kullanınca Geredespor'un öne geçmesine engel oldu.Ereğli aradığı golü 59'da Yaşar Şahin ile buldu, Geredespor'un toplu hâlde biten pozisyonda hakeme itiraz ettiği anda fırsatı iyi değerlendiren Ereğli'de sağ kanattan yapılan ortada şık bir vuruş yapan Yaşar Şahin takımını öne geçirdi. 3 dakika sonra Traore yine sahnedeydi, Gökhan Bartık’ın sağ kanattan yaptığı ortada Traore boş pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Geredespor gol için rakip kaleyi ablukaya alsa da, Ereğli'nin iyi savunması, Geredespor'un yeterli potansiyeli sağlayamadığı oyunu ile birleşince Ereğli sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla K.Ereğli Belediyespor puanını 18'e çıkarırken, Geredespor 11 puanda kaldı.

Saha : Karaçayır

Hakemler : Ahmet Ecevit, İhsan Öncü, Furkan Alagöz
Geredespor : Gündoğan, Melik, Güray, Anılcan, Fatih, Cemal, Samed, B.Toker, Adem, Berge, Traore Teknik Sorumlu : Aydın Başer
K.Ereğli Belediyespor : Safa, Ümit, Emre, Yılmaz, Cihat, Oğuz, Eray, Ahmet, Murat, Batuhan, Yaşar
Teknik Sorumlu : Ercan Yaman
Gol : 59' Yaşar Şahin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.