Geredespor son saniyede yıkıldı: 3-3

SPOR 01.12.2016 - 11:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1461+ kez okundu.
 

Geredespor son saniyede yıkıldı: 3-3

Geredespor Bölgesel Amatör Lig 10.Hafta mücadelesinde konuk ettiği Kurtuluşspor'u son saniyede yediği golle elinden kaçırdı: 3-3 Mücadeleyi 2 takım da 9 kişi ile tamamladı.
Ligde haftanın son maçında 2 ekip Karaçayır'da karşı karşıya geldi. Mücadelenin 13.dakikasında konuk ekip Tabadatze ile öne geçti: 1-0. Bu gole Adem 18.dakikada cevap verince temsilcimiz 1-1 eşitliği çabuk buldu. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 2.yarının hemen başında 49.dakikada Burak temsilcimizi öne geçiren golü attı: 2-1. 53.dakikada Mehmet konuk takım adına beraberlik golünü atarak maça yeniden dengeyi getirdi: 2-2 Geredespor 68.dakika Burak'ın 2.golüyle bir kez daha öne geçti: 3-2. Maç tam bu skorla bitecek derken 90+5.dakikada Tabadatze konuk takımın eşitlik golünü kaydetti ve maç ta bu skorla tamamlandı: 3-3. Temsilcimizde Anılcan ve Adem, konuk takımda ise Sefa ve sonradan oyuna dahil olan Ahmet Hamdi kırmızı kart görerek takımlarını 9'ar kişi bırakan isimler oldular. Bu sonuçtan sonra 1 maçı eksik olan Geredespor 11 puanla 9.sıraya yerleşti. Temsilcimiz 11.hafta maçında Akçakocaspor'a konuk olacak. Saha: Bolu Karaçayır Hakemler: Burak Pakkan, Selçuk Gökgöz, Mehmet Dura   Geredespor: Gündoğan, Güray, Anılcan, Gökhan, Samed, Murat, Nazif, Burak, Cemal, Tornike, Adem Eskişehir Kurtuluşspor: Asım, Serkan, Yücel , Varol, Mustafa, Sefa, Oktay, Samet, Mehmet, Tabatadze   Jaba    Goller: 18.dk.Adem, 49.ve 68.dk.Burak (Geredespor), 13.ve 90+5.dk.Tabadatze, 53.dk.Mehmet (Kurtuluşspor) Kırmızı Kartlar: Anılcan ve Adem (Geredespor), Sefa ve Ahmet Hamdi (Kurtuluşspor)
Geredespor Bölgesel Amatör Lig 10.Hafta mücadelesinde konuk ettiği Kurtuluşspor'u son saniyede yediği golle elinden kaçırdı: 3-3 Mücadeleyi 2 takım da 9 kişi ile tamamladı.

Ligde haftanın son maçında 2 ekip Karaçayır'da karşı karşıya geldi. Mücadelenin 13.dakikasında konuk ekip Tabadatze ile öne geçti: 1-0. Bu gole Adem 18.dakikada cevap verince temsilcimiz 1-1 eşitliği çabuk buldu. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 2.yarının hemen başında 49.dakikada Burak temsilcimizi öne geçiren golü attı: 2-1.

53.dakikada Mehmet konuk takım adına beraberlik golünü atarak maça yeniden dengeyi getirdi: 2-2

Geredespor 68.dakika Burak'ın 2.golüyle bir kez daha öne geçti: 3-2.

Maç tam bu skorla bitecek derken 90+5.dakikada Tabadatze konuk takımın eşitlik golünü kaydetti ve maç ta bu skorla tamamlandı: 3-3.

Temsilcimizde Anılcan ve Adem, konuk takımda ise Sefa ve sonradan oyuna dahil olan Ahmet Hamdi kırmızı kart görerek takımlarını 9'ar kişi bırakan isimler oldular.

Bu sonuçtan sonra 1 maçı eksik olan Geredespor 11 puanla 9.sıraya yerleşti. Temsilcimiz 11.hafta maçında Akçakocaspor'a konuk olacak.

Saha: Bolu Karaçayır
Hakemler: Burak Pakkan, Selçuk Gökgöz, Mehmet Dura  
Geredespor: Gündoğan, Güray, Anılcan, Gökhan, Samed, Murat, Nazif, Burak, Cemal, Tornike, Adem
Eskişehir Kurtuluşspor: Asım, Serkan, Yücel , Varol, Mustafa, Sefa, Oktay, Samet, Mehmet, Tabatadze   Jaba   
Goller: 18.dk.Adem, 49.ve 68.dk.Burak (Geredespor), 13.ve 90+5.dk.Tabadatze, 53.dk.Mehmet (Kurtuluşspor)
Kırmızı Kartlar: Anılcan ve Adem (Geredespor), Sefa ve Ahmet Hamdi (Kurtuluşspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.