Taraftar, kazan kaldırdı!

SPOR 31.10.2016 - 13:03, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1936+ kez okundu.
 

Taraftar, kazan kaldırdı!

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden takımını kâr-kış demeden her ortamda destekleyen taraftar, bir türlü çözülemeyen saha sorunu nedeniyle ilçe protokolüne çağrıda bulundu.
Bu sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Geredespor taraftarı, yaşanan saha sıkıntısı nedeniyle idari yönetime seslendi. Mevcut çim sahanın zeminin bozuk olması, geçen sezon yapılan sentetik sahanın da soyunma odası olmamasından dolayı maçlarını Bolu’da oynamak zorunda kalan Geredespor taraftarı, bir an önce bu durumun çözülmesi için yönetime ve Gerede protokolüne çağrıda bulundu. Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Geredespor’u kâr, kış demeden her ortam ve zeminde destekleyen taraftar, bir türlü çözülemeyen saha sorunu nedeniyle ilçenin siyasi ve idari protokolüne çağrıda bulundu. Hafta sonunda Bolu’da oynanan karşılaşmada çıkan arbede, bardağı taşıran son damla olurken, tüm gözler yönetimden gelecek cevaba çevrildi. Kozlu Belediyespor'u Karaçayır Spor Kompleksi'nde konuk eden Geredespor sahadan 3 - 3'lük skor ile 1 puan aldı. Karşılaşma sonrası bu skoru hazmedemeyen konuk takım yöneticileri, futbolcuları, teknik ekibi ve taraftarları Geredespor taraftarı ve futbolcularına ağır hakarette bulundular. Bardağı taşıran son damla olan bu tacizler sonrasında adeta kazan kaldıran Geredespor taraftarı, idarecilere ve siyasilere seslenerek, ilgi ve yardım çağrısında bulundular. Ali Can Duman imzalı habere göre ortak çağrı yayınlayan taraftar, “Tek istediğimiz kendi evimizde oynayalım, ev sahibi avantajımızı kullanalım,” diye seslendi. Yapılan açıklamada; “Bizler Geredespor için yıllardır içerde, deplasmanda Geredespor'u destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Yeri geldi darp edildik,  biber gazı yedik ama vazgeçmedik. Her sezon kâr yağdığı zaman sahamız kapanıyordu, ancak geçen sene Gerede'mize sentetik saha kazandırıldı. Bu olay bizleri sevindirdi, ama sentetik sahadan yine faydalanamadık. Geçtiğimiz sezon Bolu Şampiyon'u olarak Karaçayır'dan kurtulduk derken çim sahamızın kullanılamaz halde olması, sentetik sahamızda da soyunma odaları olmadığı için Karaçayır'a mahkûm edildik Karaçayır'da adeta deplasman yaşatılıyor bizlere. Tek istediğimiz kendi evimizde oynayalım, ev sahibi avantajımızı kullanalım. Gerede protokolüne çağrımız Sentetik sahamıza soyunma odası ve çevre düzenlemesi yapılmasıdır. Gerekirse yapım aşamasında bizlerde çalışırız, Geredespor için yapmayacağız şey yoktur. Yetkililerin acilen bu işe el atmasını bekliyoruz,” ifadelerine yer verildi. İlçe spor camiasında infial yaratan dünkü tartışmalar ve hakaretler sonrasında deyimin tam anlamı ile kazan kaldıran Geredespor taraftarına; siyasi kanat kadar yerel idarecilerden de ne gibi bir cevap verileceği merak edilirken; ortak noktada buluşularak, ivedilikle çözüm yolu oluşturulması ise sporsever taraftarın ortak dileği.
Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden takımını kâr-kış demeden her ortamda destekleyen taraftar, bir türlü çözülemeyen saha sorunu nedeniyle ilçe protokolüne çağrıda bulundu.

Bu sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Geredespor taraftarı, yaşanan saha sıkıntısı nedeniyle idari yönetime seslendi.

Mevcut çim sahanın zeminin bozuk olması, geçen sezon yapılan sentetik sahanın da soyunma odası olmamasından dolayı maçlarını Bolu’da oynamak zorunda kalan Geredespor taraftarı, bir an önce bu durumun çözülmesi için yönetime ve Gerede protokolüne çağrıda bulundu.

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Geredespor’u kâr, kış demeden her ortam ve zeminde destekleyen taraftar, bir türlü çözülemeyen saha sorunu nedeniyle ilçenin siyasi ve idari protokolüne çağrıda bulundu.
Hafta sonunda Bolu’da oynanan karşılaşmada çıkan arbede, bardağı taşıran son damla olurken, tüm gözler yönetimden gelecek cevaba çevrildi.

Kozlu Belediyespor'u Karaçayır Spor Kompleksi'nde konuk eden Geredespor sahadan 3 - 3'lük skor ile 1 puan aldı. Karşılaşma sonrası bu skoru hazmedemeyen konuk takım yöneticileri, futbolcuları, teknik ekibi ve taraftarları Geredespor taraftarı ve futbolcularına ağır hakarette bulundular.
Bardağı taşıran son damla olan bu tacizler sonrasında adeta kazan kaldıran Geredespor taraftarı, idarecilere ve siyasilere seslenerek, ilgi ve yardım çağrısında bulundular.

Ali Can Duman imzalı habere göre ortak çağrı yayınlayan taraftar, “Tek istediğimiz kendi evimizde oynayalım, ev sahibi avantajımızı kullanalım,” diye seslendi.

Yapılan açıklamada; “Bizler Geredespor için yıllardır içerde, deplasmanda Geredespor'u destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Yeri geldi darp edildik,  biber gazı yedik ama vazgeçmedik.

Her sezon kâr yağdığı zaman sahamız kapanıyordu, ancak geçen sene Gerede'mize sentetik saha kazandırıldı. Bu olay bizleri sevindirdi, ama sentetik sahadan yine faydalanamadık. Geçtiğimiz sezon Bolu Şampiyon'u olarak Karaçayır'dan kurtulduk derken çim sahamızın kullanılamaz halde olması, sentetik sahamızda da soyunma odaları olmadığı için Karaçayır'a mahkûm edildik Karaçayır'da adeta deplasman yaşatılıyor bizlere.

Tek istediğimiz kendi evimizde oynayalım, ev sahibi avantajımızı kullanalım. Gerede protokolüne çağrımız Sentetik sahamıza soyunma odası ve çevre düzenlemesi yapılmasıdır.

Gerekirse yapım aşamasında bizlerde çalışırız, Geredespor için yapmayacağız şey yoktur. Yetkililerin acilen bu işe el atmasını bekliyoruz,” ifadelerine yer verildi.

İlçe spor camiasında infial yaratan dünkü tartışmalar ve hakaretler sonrasında deyimin tam anlamı ile kazan kaldıran Geredespor taraftarına; siyasi kanat kadar yerel idarecilerden de ne gibi bir cevap verileceği merak edilirken; ortak noktada buluşularak, ivedilikle çözüm yolu oluşturulması ise sporsever taraftarın ortak dileği.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.