1 puana üzüldük..

SPOR 25.10.2016 - 17:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1527+ kez okundu.
 

1 puana üzüldük..

Beyköy Belediyespor iki kez öne geçmesine rağmen Geredespor'a diş geçiremedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig 5.Hafta müsabakasında Kaynaşlı İlçe Stad'ında Düzce ekibi Beyköy Belediyespor'a konuk olan Geredespor karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı. Beyköy Belediyespor 2 kez öne geçmesine rağmen Geredespor'a diş geçiremedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Karşılaşmada iki kez geriye düşen temsilcimiz eşitliği yakaladı ancak Geredespor'da son 15 dakikada kaçan fırsatlardan dolayı kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşandı. Orta hakem Batuhan Bayar'ın kararları maç içinde çok tartışıldı. İlk Yarı Beyköy İlk yarıda ev sahibi Beyköy Belediyespor istediği oyunu sergiledi ve topa sahip olan taraftı. İlk dakikada serbest vuruş kazanan Geredespor'da Bayram'ın vuruşunda pozisyon kornere dönüştü, kullanılan korner vuruşunda top kaleci Ufuk'ta kaldı. 5. dakikada ise Beyköy atağında yapılan ortaya yapılan kafa vuruşunu kaleci Gündoğan yumruklayarak uzaklaştırdı. 25. dakikada Beyköy 1-0 öne geçti, kullanılan serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Burak boş pozisyonda gol vuruşunu yaptı. İlk yarı Beyköy Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Geredespor kendine geldi 48' İkinci golü arayan Beyköy'de korner vuruşunda Geredespor kalecisi Gündoğan kafa vuruşunu mükemmel çıkardı ve olası golü önledi. Beyköy yarı sahasını süratla geçen Murat Berge sol çarprazdan Beyköy kalecisi Ufuk'un bakışları arasında topu ağlara gönderdi. (1-1) Geredespor'un eşitlik golünden 2 dakika sonra Beyköy Belediyespor'un kazandığı serbet vuruşda kaleci Gündoğan topu sektirdi ve Emre Uyanık takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Dakika 74'de orta hakem Batuhan Bayar skandala imza attı, Geredespor atağında Beyköy Belediyespor'lu Osman Seçgin'in açık olan elinin avuç içine çarpan topta penaltıyı es geçti. Yan hakem ise 2 metre geriden pozisyonu takip etti. Geredespor rakip sahayı hapsettiği dakikalarda 80.dakikada korner kazandı, korneri Gökhan Bartık ile Burak Toker paslaşarak kullandı, Gökhan Bartık’ın 6 pas içine yaptığı ortada savunmadan ileriye çıkan Oğuzhan Yılmaz mükemmel yaptığı kafa vuruşu ile skoru 2-2'ye taşıdı. Geredespor'un galibiyet golünü aradığı 84 ve 85. dakikada Nurettin Çakır yakaladığı bire bir pozisyonlarda gol vuruşunu yapamadı. Karşılaşmanın sonuna eklenen 5 dakikada da ise başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Geredespor 6 puan ile 7.sırada yer alırken, Beyköy Belediyespor ise Geredespor'un altında 5 puanda kaldı.
Beyköy Belediyespor iki kez öne geçmesine rağmen Geredespor'a diş geçiremedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig 5.Hafta müsabakasında Kaynaşlı İlçe Stad'ında Düzce ekibi Beyköy Belediyespor'a konuk olan Geredespor karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı. Beyköy Belediyespor 2 kez öne geçmesine rağmen Geredespor'a diş geçiremedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Karşılaşmada iki kez geriye düşen temsilcimiz eşitliği yakaladı ancak Geredespor'da son 15 dakikada kaçan fırsatlardan dolayı kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşandı. Orta hakem Batuhan Bayar'ın kararları maç içinde çok tartışıldı.

İlk Yarı Beyköy
İlk yarıda ev sahibi Beyköy Belediyespor istediği oyunu sergiledi ve topa sahip olan taraftı. İlk dakikada serbest vuruş kazanan Geredespor'da Bayram'ın vuruşunda pozisyon kornere dönüştü, kullanılan korner vuruşunda top kaleci Ufuk'ta kaldı. 5. dakikada ise Beyköy atağında yapılan ortaya yapılan kafa vuruşunu kaleci Gündoğan yumruklayarak uzaklaştırdı. 25. dakikada Beyköy 1-0 öne geçti, kullanılan serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Burak boş pozisyonda gol vuruşunu yaptı.
İlk yarı Beyköy Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Geredespor kendine geldi
48' İkinci golü arayan Beyköy'de korner vuruşunda Geredespor kalecisi Gündoğan kafa vuruşunu mükemmel çıkardı ve olası golü önledi. Beyköy yarı sahasını süratla geçen Murat Berge sol çarprazdan Beyköy kalecisi Ufuk'un bakışları arasında topu ağlara gönderdi. (1-1) Geredespor'un eşitlik golünden 2 dakika sonra Beyköy Belediyespor'un kazandığı serbet vuruşda kaleci Gündoğan topu sektirdi ve Emre Uyanık takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Dakika 74'de orta hakem Batuhan Bayar skandala imza attı, Geredespor atağında Beyköy Belediyespor'lu Osman Seçgin'in açık olan elinin avuç içine çarpan topta penaltıyı es geçti. Yan hakem ise 2 metre geriden pozisyonu takip etti. Geredespor rakip sahayı hapsettiği dakikalarda 80.dakikada korner kazandı, korneri Gökhan Bartık ile Burak Toker paslaşarak kullandı, Gökhan Bartık’ın 6 pas içine yaptığı ortada savunmadan ileriye çıkan Oğuzhan Yılmaz mükemmel yaptığı kafa vuruşu ile skoru 2-2'ye taşıdı. Geredespor'un galibiyet golünü aradığı 84 ve 85. dakikada Nurettin Çakır yakaladığı bire bir pozisyonlarda gol vuruşunu yapamadı.

Karşılaşmanın sonuna eklenen 5 dakikada da ise başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Geredespor 6 puan ile 7.sırada yer alırken, Beyköy Belediyespor ise Geredespor'un altında 5 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.