Yangın korkuttu!..

ASAYİŞ 01.11.2017 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1921+ kez okundu.
 

Yangın korkuttu!..

"Geçtiğimiz günlerde Yeşilvadi köyünde çıkan yangında bir samanlık tamamen yanarken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın eve sirayet etmeden söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu."
Yeşilvadi Köyünde Tekeoğlu ailesine ait samanlıkta çıkan yangın deyim yerindeyse büyük şans eser can kaybına neden olmadı. Geçtiğimiz günlerde ikindi namazı vakti (saat 16.30 sularında) çıkan yangını yine namaza hazırlık yapan vatandaş fark etti. Yansıyan bilgilere göre; ikindi namazı için hazırlık yapan vatandaş komşusunun samanlığından yükselen dumanı fark etti. Hemen komşusuna haber veren duyarlı vatandaş, daha sonra 110 yangın ihbar hattına da bilgi verdi. Kısa zamanda köye ulaşan Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri samanlık yangınını söndürdü. Yangın söndürme çalışmaları sürerken, tedbir amaçlı Dörtdivan Belediyesi İtfaiyesinden de destek istendi. Kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen yangında büyük maddi hasar oluşurken, her hangi bir can kaybı yaşanmaması da tek teselli oldu. Tekeoğlu ailesine ait samanlıkta buluna samanların büyük bir bölümüyle birlikte çok miktarda tarım araç gereci de yangında hasar gördü.
"Geçtiğimiz günlerde Yeşilvadi köyünde çıkan yangında bir samanlık tamamen yanarken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın eve sirayet etmeden söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu."

Yeşilvadi Köyünde Tekeoğlu ailesine ait samanlıkta çıkan yangın deyim yerindeyse büyük şans eser can kaybına neden olmadı.

Geçtiğimiz günlerde ikindi namazı vakti (saat 16.30 sularında) çıkan yangını yine namaza hazırlık yapan vatandaş fark etti.

Yansıyan bilgilere göre; ikindi namazı için hazırlık yapan vatandaş komşusunun samanlığından yükselen dumanı fark etti. Hemen komşusuna haber veren duyarlı vatandaş, daha sonra 110 yangın ihbar hattına da bilgi verdi.

Kısa zamanda köye ulaşan Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri samanlık yangınını söndürdü. Yangın söndürme çalışmaları sürerken, tedbir amaçlı Dörtdivan Belediyesi İtfaiyesinden de destek istendi.

Kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen yangında büyük maddi hasar oluşurken, her hangi bir can kaybı yaşanmaması da tek teselli oldu.

Tekeoğlu ailesine ait samanlıkta buluna samanların büyük bir bölümüyle birlikte çok miktarda tarım araç gereci de yangında hasar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.