150 adet dağıttılar, devam edecek!..

SİYASET 01.06.2018 - 16:46, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2543+ kez okundu.
 

150 adet dağıttılar, devam edecek!..

"Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak Gerede ve köylerinde 150 adet koli dağıtımı yaptıklarını anlatarak; "Hizmette yarışalım, hayırda buluşalım” diye konuştu."
Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği kampanya ile ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliği gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak tarafından yapılan açıklamada, ilçemiz ve köylerinde 150 adet koli dağıtımı yapıldığı anlatıldı. Kumanya dağıtımın devam ettiği bilgisini veren Başkan Darak; "Hizmette yarışalım, hayırda buluşalım” dedi. Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak, yaptığı bilgilendirmede; “Bilindiği üzere her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliğimiz bu yıl da Ramazan ayı boyunca devam etmektedir. İl başkanlığımızın önderliğinde Bolu merkez ve tüm ilçelerimizden kampanyamız yapılmaktadır. Yardımları yerlerine ulaştırırken büyük bir titizlik içerisinde hareket ederek çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İhtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliğimizde Gerede ilçemizde ve köylerimizde 150 adet koli dağıtımı yapılmış ve yapılamaya devam etmektedir. Allah bizlere desteğini esirgemeyenlerden razı olsun. Allah’ın rızasını kazanmak uğruna gönül seferberliği yapmış, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu ilke edinmiş Ülkü Ocaklılar olarak dünyevi hiçbir menfaat beklemeden hizmetlerimiz devam edecektir," ifadelerine yer verdi.
"Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak Gerede ve köylerinde 150 adet koli dağıtımı yaptıklarını anlatarak; "Hizmette yarışalım, hayırda buluşalım” diye konuştu."

Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği kampanya ile ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliği gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak tarafından yapılan açıklamada, ilçemiz ve köylerinde 150 adet koli dağıtımı yapıldığı anlatıldı. Kumanya dağıtımın devam ettiği bilgisini veren Başkan Darak; "Hizmette yarışalım, hayırda buluşalım” dedi.

Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak, yaptığı bilgilendirmede; “Bilindiği üzere her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliğimiz bu yıl da Ramazan ayı boyunca devam etmektedir. İl başkanlığımızın önderliğinde Bolu merkez ve tüm ilçelerimizden kampanyamız yapılmaktadır. Yardımları yerlerine ulaştırırken büyük bir titizlik içerisinde hareket ederek çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

İhtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliğimizde Gerede ilçemizde ve köylerimizde 150 adet koli dağıtımı yapılmış ve yapılamaya devam etmektedir. Allah bizlere desteğini esirgemeyenlerden razı olsun. Allah’ın rızasını kazanmak uğruna gönül seferberliği yapmış, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu ilke edinmiş Ülkü Ocaklılar olarak dünyevi hiçbir menfaat beklemeden hizmetlerimiz devam edecektir," ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.