Kazada, 11 yaşındaki çocuk öldü

YAŞAM 29.01.2018 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2111+ kez okundu.
 

Kazada, 11 yaşındaki çocuk öldü

Gerede'de meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralanırken, 11 yaşında Afgan uyruklu bir çocuk hayatını kaybetti. Olay, gece saatlerinde Gerede Kurugöl mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre. Zafer K. yönetimindeki 78 T 01.. plakalı taksi, içinde 6 Afgan uyruklu müşterisi varken İstanbul yönünde aracın yoldan çıkması sonucu kaza yaptı. Kaza yapan taksi dönerek yolun kenarına savrulurken, olay yerine 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkartılıp 112 Acil çalışanlarına teslim edilirken, kazada 11 yaşındaki Afgan uyruklu bir çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı 5 Afgan uyruklu vatandaş ve taksi şoförü ambulanslar ile Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayatını kaybeden 11 yaşındaki çocuğun cenazesi Karabük'e gönderildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Gerede'de meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralanırken, 11 yaşında Afgan uyruklu bir çocuk hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Gerede Kurugöl mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre. Zafer K. yönetimindeki 78 T 01.. plakalı taksi, içinde 6 Afgan uyruklu müşterisi varken İstanbul yönünde aracın yoldan çıkması sonucu kaza yaptı.

Kaza yapan taksi dönerek yolun kenarına savrulurken, olay yerine 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkartılıp 112 Acil çalışanlarına teslim edilirken, kazada 11 yaşındaki Afgan uyruklu bir çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaralı 5 Afgan uyruklu vatandaş ve taksi şoförü ambulanslar ile Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayatını kaybeden 11 yaşındaki çocuğun cenazesi Karabük'e gönderildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.