Başkan, Gerede'ye geliyor

EKONOMİ 14.09.2017 - 08:48, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2736+ kez okundu.
 

Başkan, Gerede'ye geliyor

"Gerede’ye Değer Katanlar" isimli ödül töreninin de düzenleneceği açılış bugün önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilecek.
TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ilçemize gelerek Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın ismini taşıyan konferans salonunun açılışını gerçekleştirecek. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu 14 Eylül 2017 Perşembe günü saat 16.00 da TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile açılacak. 'Gerede’ye Değer Katanlar' isimli ödül töreninin de düzenleneceği açılış bugün önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilecek. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, konuya ilişkin yaptığı kısa açıklamada; “Yeni Camii İş Merkezi’nde bulunan binamızın konferans salonu açılışını TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştireceğiz, ayrıca açılış sonrası İlçemize değer katanlar için ödül töreni düzenlenecektir, tüm halkımızın katılımını bekliyoruz," sözlerini kullandı.
"Gerede’ye Değer Katanlar" isimli ödül töreninin de düzenleneceği açılış bugün önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilecek.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ilçemize gelerek Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın ismini taşıyan konferans salonunun açılışını gerçekleştirecek.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu 14 Eylül 2017 Perşembe günü saat 16.00 da TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile açılacak.

'Gerede’ye Değer Katanlar' isimli ödül töreninin de düzenleneceği açılış bugün önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, konuya ilişkin yaptığı kısa açıklamada; “Yeni Camii İş Merkezi’nde bulunan binamızın konferans salonu açılışını TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştireceğiz, ayrıca açılış sonrası İlçemize değer katanlar için ödül töreni düzenlenecektir, tüm halkımızın katılımını bekliyoruz," sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.