Gerede sevdalısı, sevilen başkanla yeniden!..

EKONOMİ 12.04.2018 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1794+ kez okundu.
 

Gerede sevdalısı, sevilen başkanla yeniden!..

"Gerede TSO'nun sevilen başkanı Ersin Kaşka, bir kez daha odanın başına getirilirken; "Önceki dönem beraber koşturduğumuz görevden ayrılan arkadaşlarımızın yerine bayrağı teslim alan genç ve işkadını arkadaşlarımızı alarak kucaklayıcı bir liste yaptık," dedi."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, organ seçimlerini tamamlayarak yeni üyelerini belirledi. Perşembe günü tamamlanan seçimlerin ardından mevcut başkan Ersin Kaşka, aldığı güvenoyu sonrasında Gerede TSO’nun dört yıl süre ile yeniden yönetim kurulu başkanı olmayı başardı. Gerede İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde 4 yıl süresince görev yapacak olan yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ile meclis başkanı ve meclis üyeleri de kendi aralarında başkan ve başkan yardımcılarını belirlediler. Seçim sonrası açıklama yapan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, "Gerede için ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa ekibimizle yapmaya çalışacağız," dedi. Bir kez daha başkan seçilmeyi başaran Ersin Kaşka, vizyon ve misyon olarak Gerede için verecekleri sorumluluğun daha da arttığına işaret ederek; "Yönetim Kurulu Başkanı olarak bizleri bir kez daha bu görevlere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim," diye konuştu. Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada; “Gerede Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerimiz ilçemize yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı olarak bizleri bir kez daha bu görevlere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim. Gelecek 4 yılda vizyon ve misyon olarak ilçemize ve bölgemize yapmaya çalışacağımız sorumluluk daha da artmış bulunmaktadır. Seçimlerimizin ilçemize, ülkemize, TOBB camiasına ve ekip arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Önceki dönem beraber koşturduğumuz görevden ayrılan arkadaşlarımızın yerine bayrağı teslim alan genç ve işkadını arkadaşlarımızı alarak kucaklayıcı bir liste yaptık. Yönetişim olgusunu ön planda tutarak genç ve dinamik bir kadro ile inşallah Gerede için ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa ekibimizle yapmaya çalışacağız. Seçim sürecimizde bizlere desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, belediye başkanımıza, STK ve mesleki teşekkül başkanlarımıza, Gerede halkına ve tüm üyelerimize Gerede Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.
"Gerede TSO'nun sevilen başkanı Ersin Kaşka, bir kez daha odanın başına getirilirken; "Önceki dönem beraber koşturduğumuz görevden ayrılan arkadaşlarımızın yerine bayrağı teslim alan genç ve işkadını arkadaşlarımızı alarak kucaklayıcı bir liste yaptık," dedi."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, organ seçimlerini tamamlayarak yeni üyelerini belirledi. Perşembe günü tamamlanan seçimlerin ardından mevcut başkan Ersin Kaşka, aldığı güvenoyu sonrasında Gerede TSO’nun dört yıl süre ile yeniden yönetim kurulu başkanı olmayı başardı.

Gerede İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde 4 yıl süresince görev yapacak olan yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ile meclis başkanı ve meclis üyeleri de kendi aralarında başkan ve başkan yardımcılarını belirlediler.

Seçim sonrası açıklama yapan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, "Gerede için ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa ekibimizle yapmaya çalışacağız," dedi.

Bir kez daha başkan seçilmeyi başaran Ersin Kaşka, vizyon ve misyon olarak Gerede için verecekleri sorumluluğun daha da arttığına işaret ederek; "Yönetim Kurulu Başkanı olarak bizleri bir kez daha bu görevlere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim," diye konuştu.

Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada; “Gerede Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerimiz ilçemize yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı olarak bizleri bir kez daha bu görevlere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim. Gelecek 4 yılda vizyon ve misyon olarak ilçemize ve bölgemize yapmaya çalışacağımız sorumluluk daha da artmış bulunmaktadır. Seçimlerimizin ilçemize, ülkemize, TOBB camiasına ve ekip arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Önceki dönem beraber koşturduğumuz görevden ayrılan arkadaşlarımızın yerine bayrağı teslim alan genç ve işkadını arkadaşlarımızı alarak kucaklayıcı bir liste yaptık. Yönetişim olgusunu ön planda tutarak genç ve dinamik bir kadro ile inşallah Gerede için ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa ekibimizle yapmaya çalışacağız. Seçim sürecimizde bizlere desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, belediye başkanımıza, STK ve mesleki teşekkül başkanlarımıza, Gerede halkına ve tüm üyelerimize Gerede Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.