Seçim var, başkan kim olacak?

EKONOMİ 26.03.2018 - 14:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2114+ kez okundu.
 

Seçim var, başkan kim olacak?

"Gerede TSO Genel Sekreteri Şerafettin Dağyıldızı, 5 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan meslek komitesi ve meclis asil ve yedek üyeliği seçimleri ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu."
Ülke geneli nisan ayında yapılacak olan ticaret/sanayi ile ticaret ve sanayi odaları seçim süreci başlıyor. Gerede ticaret ve sanayi odası meslek komitesi ve meclis asil ve yedek üyeliği seçimleri perşembe saat günü Gerede TSO hizmet binasında yapılacak. Gerede TSO Genel Sekreteri Şerafettin Dağyıldızı, 5 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan meslek komitesi ve meclis asil ve yedek üyeliği seçimleri ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Verilen bilgilere göre; Meclis ve Meslek Komitesi asil ve yedek üyeliği seçimleri, 5 Nisan 2018 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde gerçekleştirilecek. Önceki yıllara göre önemli bir değişiklik olduğunu söyleyen Şerafettin Dağyıldızı, seçmen olabilmek için “seçim tarihi itibariyle en az iki yıldır oda ve borsaya kayıtlı” olmak gerekliliği nedeniyle seçimlerin yapılacağı 5 nisan 2018 tarihinden iki yıl geriye giderek 5 Nisan 2016 tarihi öncesi üyelik gerektirdiğinden, seçmen listelerinin de bu değişikliğe göre düzenlendiğini duyurdu. Genel Sekreter Dağyıldızı yaptığı açıklamada; “İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın seçimlerle ilgili duyurusu odamız web sayfası ve ilan panosu, yerel basın ve belediye hoparlör sisteminden ilan edilmektedir." dedi.
"Gerede TSO Genel Sekreteri Şerafettin Dağyıldızı, 5 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan meslek komitesi ve meclis asil ve yedek üyeliği seçimleri ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu."

Ülke geneli nisan ayında yapılacak olan ticaret/sanayi ile ticaret ve sanayi odaları seçim süreci başlıyor. Gerede ticaret ve sanayi odası meslek komitesi ve meclis asil ve yedek üyeliği seçimleri perşembe saat günü Gerede TSO hizmet binasında yapılacak.

Gerede TSO Genel Sekreteri Şerafettin Dağyıldızı, 5 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan meslek komitesi ve meclis asil ve yedek üyeliği seçimleri ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu.

Verilen bilgilere göre; Meclis ve Meslek Komitesi asil ve yedek üyeliği seçimleri, 5 Nisan 2018 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde gerçekleştirilecek.

Önceki yıllara göre önemli bir değişiklik olduğunu söyleyen Şerafettin Dağyıldızı, seçmen olabilmek için “seçim tarihi itibariyle en az iki yıldır oda ve borsaya kayıtlı” olmak gerekliliği nedeniyle seçimlerin yapılacağı 5 nisan 2018 tarihinden iki yıl geriye giderek 5 Nisan 2016 tarihi öncesi üyelik gerektirdiğinden, seçmen listelerinin de bu değişikliğe göre düzenlendiğini duyurdu.

Genel Sekreter Dağyıldızı yaptığı açıklamada; “İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın seçimlerle ilgili duyurusu odamız web sayfası ve ilan panosu, yerel basın ve belediye hoparlör sisteminden ilan edilmektedir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.