İsviçre’den Gerede’ye destek!

EĞİTİM 23.01.2018 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2128+ kez okundu.
 

İsviçre’den Gerede’ye destek!

"İsviçre’den Gerede’ye uzanan hemşehri desteği.."
İsviçre’nin Cenevre şehrinde yaşayan İnci de Boccard-Özalp memleketini unutmadı ve başında bulunduğu İsviçre Türk Derneği aracılığı ile Gerede’de Seyit Mithat Dayıoğlu Ortaokulu ve Sağlık Meslek Lisesi olmak üzere iki okulun kitap ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oldu. Bolu’nun en eski doktorlarından rahmetli Jinekolog Dr. Fikret Ayhan Özalp’in İsviçre’nin Cenevre şehrinde yaşayan kızı İnci de Boccard-Özalp memleketini unutmadı ve başında bulunduğu İsviçre Türk Derneği aracılığı ile Gerede’de Seyit Mithat Dayıoğlu Ortaokulu ve Sağlık Meslek Lisesi olmak üzere iki okulun kitap ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oldu. Derneklerinin amacının çocukların eğitimi ve okuması olduğunu belirten İnci Boccard-Özalp; “Babamın memleketine bir nebze de olsa ışık tutabildiysem ne mutlu bana” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Gerede’nin kendisinin hayatında çok önemli bir yeri olduğu nu belirten iyiliksever hemşerimiz yoğun işlerinin arasında bulduğu ilk fırsatta memleketini ziyarete gelmek istediğini de sözlerine ekleyerek Cenevre’den Geredeli gençlere ‘Okuyun, okuduğunuz sürece desteğimizi esirgemeyeceğiz’ mesajı gönderdi.
"İsviçre’den Gerede’ye uzanan hemşehri desteği.."

İsviçre’nin Cenevre şehrinde yaşayan İnci de Boccard-Özalp memleketini unutmadı ve başında bulunduğu İsviçre Türk Derneği aracılığı ile Gerede’de Seyit Mithat Dayıoğlu Ortaokulu ve Sağlık Meslek Lisesi olmak üzere iki okulun kitap ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oldu.

Bolu’nun en eski doktorlarından rahmetli Jinekolog Dr. Fikret Ayhan Özalp’in İsviçre’nin Cenevre şehrinde yaşayan kızı İnci de Boccard-Özalp memleketini unutmadı ve başında bulunduğu İsviçre Türk Derneği aracılığı ile Gerede’de Seyit Mithat Dayıoğlu Ortaokulu ve Sağlık Meslek Lisesi olmak üzere iki okulun kitap ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oldu.

Derneklerinin amacının çocukların eğitimi ve okuması olduğunu belirten İnci Boccard-Özalp; “Babamın memleketine bir nebze de olsa ışık tutabildiysem ne mutlu bana” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Gerede’nin kendisinin hayatında çok önemli bir yeri olduğu nu belirten iyiliksever hemşerimiz yoğun işlerinin arasında bulduğu ilk fırsatta memleketini ziyarete gelmek istediğini de sözlerine ekleyerek Cenevre’den Geredeli gençlere ‘Okuyun, okuduğunuz sürece desteğimizi esirgemeyeceğiz’ mesajı gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.