Temeli atıldı

GÜNDEM 18.10.2016 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1668+ kez okundu.
 

Temeli atıldı

Gerede’mizde, zorluk ve sıkıntılar içinde yürütülmeye çalışılan Kur’an-ı Kerim ve Hafızlık eğitiminin, daha sağlıklı ve verimli sürdürülebilmesi amacıyla yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu'nun temeli dualarla atıldı.
Gerede’mizde, zorluk ve sıkıntılar içinde yürütülmeye çalışılan Kur’an-ı Kerim ve Hafızlık eğitiminin, daha sağlıklı ve verimli sürdürülebilmesi amacıyla yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu'nun temeli dualarla atıldı. ‘Hafızlar yatağı’ olarak da bilinen ilçemizde hafızlık eğitiminin daha verimli sürdürülebilmesi amacıyla yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatının temeli dualarla atıldı. Gerede’mizde kadim yıllardan beri zorluk ve sıkıntılar içinde yürütülmeye çalışılan Kur’an-ı Kerim ve Hafızlık eğitiminin, daha sağlıklı ve verimli sürdürülebilmesi amacıyla Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatının temeli atıldı. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, konuya ilişkin müjdeyi; “İlçemize haklı olarak verilen “Hafız Yatağı” sıfatının çok ileriki yıllara taşınabilmesi amacıyla, Dayıoğlu Mahallesi Camii yanında Gerede Müftülüğümüzce yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatı temel betonu atıldı,” sözleri ile duyurdu. Çağın gereksinimlerine uygun bir bina yapmak istediklerine vurgu yapan Müftü Şenoğlu, hayırsever vatandaşlardan da ilgi beklediklerine işaret etti. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “İlçemizde çağımız şartlarına uygun, yeterli ve bağımsız yeni bir yatılı Erkek Kur’an Kursu binası yapımının planlandığını duydukları günden beri, heyecanla yakın takibe aldıklarını müşahedeyle bildiğimiz hayırsever ilçe halkımızın, yapacakları ayni ve nakdi yardımlar için de beklediklerini biliyoruz,” sözlerini kullandı. İlgili projenin heyecan verdiğini belirten Müftü Şenoğlu, Kur'an Kursu’nun sadece Gerede halkının değil, bölgede yaşayan vatandaşların da faydalanacağı önemli bir merkez olacağını söyledi. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “Gerede Müftülüğü olarak kıvanç duyduğumuz bu proje ile bu dünyaya yeryüzünü ifsat etmeye değil de imar etmeye geldiği şuuruyla yaşayarak “Nazm-ı İlâhi” olan Kur’an-ı Kerimi her türlü destekleriyle raflardan indiren Gerede halkının da kıvanç duyduğundan eminiz. Temeli atılan Kur'an Kursu’ndan sadece Gerede halkı değil, bölgede yaşayan vatandaşlar da faydalanabilecek ve dini eğitim alacakları için çok önemli bir merkez olacak,” dedi. Bu çalışmanın en güzel yanlarından birinin de devlet-vatandaş işbirliğinde gerçekleştiriliyor olması olduğunu ifade eden Müftü Şenoğlu, binanın; hayırsever vatandaşların her türlü (dua, aynî-nakdî yardım vb gibi) katkısıyla kısa sürede tamamlanacağından şüphesi olmadığını belirterek, katkısı olan herkese teşekkür etti.
Gerede’mizde, zorluk ve sıkıntılar içinde yürütülmeye çalışılan Kur’an-ı Kerim ve Hafızlık eğitiminin, daha sağlıklı ve verimli sürdürülebilmesi amacıyla yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu'nun temeli dualarla atıldı.

Gerede’mizde, zorluk ve sıkıntılar içinde yürütülmeye çalışılan Kur’an-ı Kerim ve Hafızlık eğitiminin, daha sağlıklı ve verimli sürdürülebilmesi amacıyla yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu'nun temeli dualarla atıldı.

‘Hafızlar yatağı’ olarak da bilinen ilçemizde hafızlık eğitiminin daha verimli sürdürülebilmesi amacıyla yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatının temeli dualarla atıldı.

Gerede’mizde kadim yıllardan beri zorluk ve sıkıntılar içinde yürütülmeye çalışılan Kur’an-ı Kerim ve Hafızlık eğitiminin, daha sağlıklı ve verimli sürdürülebilmesi amacıyla Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatının temeli atıldı.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, konuya ilişkin müjdeyi; “İlçemize haklı olarak verilen “Hafız Yatağı” sıfatının çok ileriki yıllara taşınabilmesi amacıyla, Dayıoğlu Mahallesi Camii yanında Gerede Müftülüğümüzce yapımı planlanan Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatı temel betonu atıldı,” sözleri ile duyurdu.

Çağın gereksinimlerine uygun bir bina yapmak istediklerine vurgu yapan Müftü Şenoğlu, hayırsever vatandaşlardan da ilgi beklediklerine işaret etti.

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “İlçemizde çağımız şartlarına uygun, yeterli ve bağımsız yeni bir yatılı Erkek Kur’an Kursu binası yapımının planlandığını duydukları günden beri, heyecanla yakın takibe aldıklarını müşahedeyle bildiğimiz hayırsever ilçe halkımızın, yapacakları ayni ve nakdi yardımlar için de beklediklerini biliyoruz,” sözlerini kullandı.

İlgili projenin heyecan verdiğini belirten Müftü Şenoğlu, Kur'an Kursu’nun sadece Gerede halkının değil, bölgede yaşayan vatandaşların da faydalanacağı önemli bir merkez olacağını söyledi.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “Gerede Müftülüğü olarak kıvanç duyduğumuz bu proje ile bu dünyaya yeryüzünü ifsat etmeye değil de imar etmeye geldiği şuuruyla yaşayarak “Nazm-ı İlâhi” olan Kur’an-ı Kerimi her türlü destekleriyle raflardan indiren Gerede halkının da kıvanç duyduğundan eminiz. Temeli atılan Kur'an Kursu’ndan sadece Gerede halkı değil, bölgede yaşayan vatandaşlar da faydalanabilecek ve dini eğitim alacakları için çok önemli bir merkez olacak,” dedi.

Bu çalışmanın en güzel yanlarından birinin de devlet-vatandaş işbirliğinde gerçekleştiriliyor olması olduğunu ifade eden Müftü Şenoğlu, binanın; hayırsever vatandaşların her türlü (dua, aynî-nakdî yardım vb gibi) katkısıyla kısa sürede tamamlanacağından şüphesi olmadığını belirterek, katkısı olan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.