'Canı gönülden kutluyorum...'

GÜNDEM 28.02.2018 - 18:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3130+ kez okundu.
 

'Canı gönülden kutluyorum...'

"Vergi Haftası münasebetiyle Gerede Vergi Dairesi Müdürlüğü personelleri makama çıkarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti."
Ülke genelinde her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan vergi haftası ilçemizde de bir dizi program dahilinde icra edilmeye başlandı. Vergi Haftası münasebetiyle Gerede Vergi Dairesi Müdürlüğü personelleri makama çıkarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti. Kaymakam Ünsal'ın makamında gerçekleşen ziyarette; Gerede Vergi Dairesi Müdür Vekili Figen Kartal, Gelir Uzmanı Faik Karakuş ve personeller Saime Demirçakmak, Hüseyin Palabıyık, Akın Özkan, Tuğba Yavuzer hazır bulundu. 26 Şubat 2018 ile 4 Mart 2018 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan 29. Vergi Haftası kapsamında önceki gün Gerede Vergi Dairesi Müdür Vekili Figen Kartal, Gelir Uzmanı Faik Karakuş ve personelleri Saime Demirçakmak, Hüseyin Palabıyık, Akın Özkan, Tuğba Yavuzer Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a ziyarette bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, heyete yaptığı konuşmada; “Vergi Haftanızı tebrik ediyorum. Şahsınızda Maliye Bakanlığı çalışanlarını ve vergi mükelleflerini can-ı gönülden kutluyorum” sözlerine yer verdi. Kaymakam Cengiz Ünsal, çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra duyduğu memnuniyeti ifade ederek, vergi dairesi personeli ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
"Vergi Haftası münasebetiyle Gerede Vergi Dairesi Müdürlüğü personelleri makama çıkarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti."

Ülke genelinde her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan vergi haftası ilçemizde de bir dizi program dahilinde icra edilmeye başlandı.

Vergi Haftası münasebetiyle Gerede Vergi Dairesi Müdürlüğü personelleri makama çıkarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.

Kaymakam Ünsal'ın makamında gerçekleşen ziyarette; Gerede Vergi Dairesi Müdür Vekili Figen Kartal, Gelir Uzmanı Faik Karakuş ve personeller Saime Demirçakmak, Hüseyin Palabıyık, Akın Özkan, Tuğba Yavuzer hazır bulundu.

26 Şubat 2018 ile 4 Mart 2018 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan 29. Vergi Haftası kapsamında önceki gün Gerede Vergi Dairesi Müdür Vekili Figen Kartal, Gelir Uzmanı Faik Karakuş ve personelleri Saime Demirçakmak, Hüseyin Palabıyık, Akın Özkan, Tuğba Yavuzer Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a ziyarette bulundu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, heyete yaptığı konuşmada; “Vergi Haftanızı tebrik ediyorum. Şahsınızda Maliye Bakanlığı çalışanlarını ve vergi mükelleflerini can-ı gönülden kutluyorum” sözlerine yer verdi.

Kaymakam Cengiz Ünsal, çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra duyduğu memnuniyeti ifade ederek, vergi dairesi personeli ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.