Birlik,Aralık için birleşti

GÜNDEM 29.12.2017 - 11:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1801+ kez okundu.
 

Birlik,Aralık için birleşti

"Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında, komisyon üyelerinin katılımı ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan Kaymakam Cengiz Ünsal başkanlığındaki toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Üzeyir Ercivan ve Yusuf Gökçe, Aşağıörenbaşı Köyü Muhtarı İbrahim Doğan, Muratfakı Köyü Muhtarı Erdoğan Bilişik ve Özel İdare Müdürü Osman Kalem katılım sağladı. Aralık ayı Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen toplantısı alınan kararların ardından yapılan bilgilendirme ile son buldu.
"Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında, komisyon üyelerinin katılımı ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan Kaymakam Cengiz Ünsal başkanlığındaki toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Üzeyir Ercivan ve Yusuf Gökçe, Aşağıörenbaşı Köyü Muhtarı İbrahim Doğan, Muratfakı Köyü Muhtarı Erdoğan Bilişik ve Özel İdare Müdürü Osman Kalem katılım sağladı.

Aralık ayı Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen toplantısı alınan kararların ardından yapılan bilgilendirme ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.