'Öneminin farkındayız..'

GÜNDEM 25.01.2018 - 08:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2102+ kez okundu.
 

'Öneminin farkındayız..'

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, gayet samimi geçtiği gözlenen ziyarette, "Sizlerin yapmış olduğu işin öneminin farkındayız," diye konuştu."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına tekrar seçilen Abdullah Güler’i ziyaret etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, gayet samimi geçtiği gözlenen ziyarette, "Sizlerin yapmış olduğu işin öneminin farkındayız," diye konuştu. Kaymakam Ünsal, medyatakip'in haberine göre; “Esnaf ve sanatkarlar toplumun büyük bir kesimine hizmet eden ve çok sayıda istihdam sağlayan kişilerdir. Sizler bir tarafıyla sivil, diğer tarafıyla kamusunuz. Devlet ile vatandaş işbirliğinin güzel örneğini verebilecek kuruluşlarsınız. Köklü, kültürü ve teamülü oluşmuş teşkilatlarsınız. İnşallah yapılabilecekler konusunda bize geldiğinizde kapımız size daima açık olacak. Katma değer, üretim, istihdam oluşturmak, bunlar herkesin arzu ettiği hususlar. Sizler de ilçenin katma değerinde, üretiminde, istihdamında, ticaretinde önemli bir yer tutuyorsunuz. Dolayısıyla sizlerin yapmış olduğu işin öneminin farkındayız” biçiminde konuştu. Kaymakam Cengiz Ünsal misafirperverliklerinden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı üyelerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Cengiz Ünsal ve beraberindekilere teşekkür etti.    
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, gayet samimi geçtiği gözlenen ziyarette, "Sizlerin yapmış olduğu işin öneminin farkındayız," diye konuştu."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına tekrar seçilen Abdullah Güler’i ziyaret etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, gayet samimi geçtiği gözlenen ziyarette, "Sizlerin yapmış olduğu işin öneminin farkındayız," diye konuştu.

Kaymakam Ünsal, medyatakip'in haberine göre; “Esnaf ve sanatkarlar toplumun büyük bir kesimine hizmet eden ve çok sayıda istihdam sağlayan kişilerdir. Sizler bir tarafıyla sivil, diğer tarafıyla kamusunuz. Devlet ile vatandaş işbirliğinin güzel örneğini verebilecek kuruluşlarsınız. Köklü, kültürü ve teamülü oluşmuş teşkilatlarsınız. İnşallah yapılabilecekler konusunda bize geldiğinizde kapımız size daima açık olacak. Katma değer, üretim, istihdam oluşturmak, bunlar herkesin arzu ettiği hususlar. Sizler de ilçenin katma değerinde, üretiminde, istihdamında, ticaretinde önemli bir yer tutuyorsunuz. Dolayısıyla sizlerin yapmış olduğu işin öneminin farkındayız” biçiminde konuştu.

Kaymakam Cengiz Ünsal misafirperverliklerinden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı üyelerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.


Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Cengiz Ünsal ve beraberindekilere teşekkür etti.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.