'23 köyümüzün içme suyu ile ilgili sorununu giderdik'

YAŞAM 24.10.2018 - 13:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2291+ kez okundu.
 

'23 köyümüzün içme suyu ile ilgili sorununu giderdik'

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, muhtelif köy yollarında 2,1 km sıcak asfalt, 30 km ikinci kat asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini açıkladı."
Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2018 yılı Ekim ayı olağan birlik meclisi toplantısı Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında yapıldı. Gerede İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Birlik Meclisi Ekim dönemi olağan toplantısı, Birlik Tüzüğü’nün 10. maddesi gereğince İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarlarının katılımı ile Müftülük binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Birlik meclis toplantısı tüzük gereği açılış ve yoklamanın ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda 2018 yılı faaliyet raporu okundu. Ardından 2019 yılı çalışma programı ve 2019 yılı bütçe tasarısı konuları hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel kurul gündem maddeleri okunarak Birlik Meclisinin onayına sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, muhtelif köy yollarında 2,1 km sıcak asfalt, 30 km ikinci kat asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini anlattı. Kaymakam Ünsal, köylere dair yapılan iyileştirme ve yenileme çalışmalarına ilişkin verdiği  bilgilerde; "İlçemize bağlı köylerimizde 70 bin m2 kilitli parke taşı çalışmamız devam etmektedir," dedi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, şunları anlattı; “2018 yılında elimizdeki tüm mevcut imkânları seferber ederek çok verimli bir çalışma sezonu geçirdik. Öncelikle 2018 yılında 23 köyümüzün içme suyu ile ilgili sorununu giderdik. 16 köyümüzde ve mahallelerinde 31 ünite kanalizasyon hattı ve fosseptik çalışması yaptık. Ayrıca, muhtelif köy yollarımızda 2,1 km sıcak asfalt, 30 km ikinci kat asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Yine ilçemize bağlı köylerimizde 70 bin m2 kilitli parke taşı çalışmamız devam etmektedir. Ayrıca 300 adet konteyner alımı yapılarak çöp toplama işine başlandı. Önümüzdeki çalışma sezonunda da tüm imkânlarımızı seferber ederek birlik beraberlik içerisinde çalışarak sahip olunan çıtayı en yükseğe çıkartmak için azami gayreti göstereceğiz. Toplantıya katılan ve bizlere desteklerini esirgemeyen il genel meclisi üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, muhtelif köy yollarında 2,1 km sıcak asfalt, 30 km ikinci kat asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini açıkladı."

Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2018 yılı Ekim ayı olağan birlik meclisi toplantısı Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında yapıldı.

Gerede İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Birlik Meclisi Ekim dönemi olağan toplantısı, Birlik Tüzüğü’nün 10. maddesi gereğince İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarlarının katılımı ile Müftülük binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Birlik meclis toplantısı tüzük gereği açılış ve yoklamanın ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda 2018 yılı faaliyet raporu okundu. Ardından 2019 yılı çalışma programı ve 2019 yılı bütçe tasarısı konuları hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel kurul gündem maddeleri okunarak Birlik Meclisinin onayına sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, muhtelif köy yollarında 2,1 km sıcak asfalt, 30 km ikinci kat asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini anlattı.

Kaymakam Ünsal, köylere dair yapılan iyileştirme ve yenileme çalışmalarına ilişkin verdiği  bilgilerde; "İlçemize bağlı köylerimizde 70 bin m2 kilitli parke taşı çalışmamız devam etmektedir," dedi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, şunları anlattı; “2018 yılında elimizdeki tüm mevcut imkânları seferber ederek çok verimli bir çalışma sezonu geçirdik. Öncelikle 2018 yılında 23 köyümüzün içme suyu ile ilgili sorununu giderdik. 16 köyümüzde ve mahallelerinde 31 ünite kanalizasyon hattı ve fosseptik çalışması yaptık. Ayrıca, muhtelif köy yollarımızda 2,1 km sıcak asfalt, 30 km ikinci kat asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Yine ilçemize bağlı köylerimizde 70 bin m2 kilitli parke taşı çalışmamız devam etmektedir. Ayrıca 300 adet konteyner alımı yapılarak çöp toplama işine başlandı.
Önümüzdeki çalışma sezonunda da tüm imkânlarımızı seferber ederek birlik beraberlik içerisinde çalışarak sahip olunan çıtayı en yükseğe çıkartmak için azami gayreti göstereceğiz. Toplantıya katılan ve bizlere desteklerini esirgemeyen il genel meclisi üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.