Şampiyonlardan ziyaret..

SPOR 13.04.2018 - 16:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2346+ kez okundu.
 

Şampiyonlardan ziyaret..

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
Arkut Kayak Takımı’nın şampiyonları Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette antrenör ve öğrencilere İlçe Spor Müdürü Mustafa Kocakaya da eşlik etti. Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 2017-2018 sezonunda düzenlenen K2 liginde Türkiye 2.si olan Gerede Arkut Sporcu Merkezi Kayak Takımı antrenör ve öğrencileri Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti. Sporcuları tek tek tebrik eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecektir. İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Arkut Kayak Takımı’nın şampiyonları Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette antrenör ve öğrencilere İlçe Spor Müdürü Mustafa Kocakaya da eşlik etti.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 2017-2018 sezonunda düzenlenen K2 liginde Türkiye 2.si olan Gerede Arkut Sporcu Merkezi Kayak Takımı antrenör ve öğrencileri Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.

Sporcuları tek tek tebrik eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecektir. İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.