'Çok uzun bir süreç..'

GÜNDEM 06.04.2018 - 08:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2547+ kez okundu.
 

'Çok uzun bir süreç..'

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret eden heyet ağaç takdiminde bulundu."
Orman Haftası münasebetiyle Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, İşletme Şefleri Emrah Pehlivan ve Hatice Işık; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde tüm yurtta kutlanan Orman Haftası kapsamında, Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, Orman İşletme Şefleri Emrah Pehlivan ve Hatice Işık ile birlikte Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ederek ağaç takdiminde bulundular. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarılar diledi. Kaymakam Ünsal “Ormanlar ülkelerin en önemli zenginlik kaynaklarındandır. Çok uzun bir süreç ve emek sonucunda oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanları oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu görevi yerine getirirken ağacı ve ormanı muhafaza etmeyi çocuklarımıza öğretmeli ve bu bilinç doğrultusunda ormanlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurum yetkililerinin Orman Haftası’nı kutladı.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret eden heyet ağaç takdiminde bulundu."

Orman Haftası münasebetiyle Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, İşletme Şefleri Emrah Pehlivan ve Hatice Işık; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde tüm yurtta kutlanan Orman Haftası kapsamında, Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, Orman İşletme Şefleri Emrah Pehlivan ve Hatice Işık ile birlikte Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ederek ağaç takdiminde bulundular.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarılar diledi.

Kaymakam Ünsal “Ormanlar ülkelerin en önemli zenginlik kaynaklarındandır. Çok uzun bir süreç ve emek sonucunda oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanları oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu görevi yerine getirirken ağacı ve ormanı muhafaza etmeyi çocuklarımıza öğretmeli ve bu bilinç doğrultusunda ormanlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurum yetkililerinin Orman Haftası’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.