'Bir kurum müdürü ve altı sosyal incelemeciyle..'

GÜNDEM 20.03.2018 - 08:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2835+ kez okundu.
 

'Bir kurum müdürü ve altı sosyal incelemeciyle..'

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Hacı Emin Efendi Caddesinde yeni açılarak hizmet vermeye başlayan Gerede Sosyal Hizmet Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 7 personelle hizmet vermeye başlayan merkezin çalışmaları hakkında kurum müdürü Ramazan Atalay’dan bilgi alan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, binanın bölümlerini de gezerek bazı incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yaptığı açıklamada, kurum müdürü ve sosyal incelemeciyle birlikte 7 kişinin hizmet verdiği binanın geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini sunacağını duyurdu. Kaymakam Ünsal, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; “Sosyal Hizmetler Merkezleri çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik kurulan merkezlerdir. Bir kurum müdürü ve altı sosyal incelemeciyle ilçemize hizmet vermeye başlamıştır. Merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Hacı Emin Efendi Caddesinde yeni açılarak hizmet vermeye başlayan Gerede Sosyal Hizmet Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

7 personelle hizmet vermeye başlayan merkezin çalışmaları hakkında kurum müdürü Ramazan Atalay’dan bilgi alan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, binanın bölümlerini de gezerek bazı incelemelerde bulundu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yaptığı açıklamada, kurum müdürü ve sosyal incelemeciyle birlikte 7 kişinin hizmet verdiği binanın geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini sunacağını duyurdu.

Kaymakam Ünsal, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; “Sosyal Hizmetler Merkezleri çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik kurulan merkezlerdir. Bir kurum müdürü ve altı sosyal incelemeciyle ilçemize hizmet vermeye başlamıştır. Merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.