Dikkatli olmakta faide var!

YAŞAM 18.01.2018 - 09:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3003+ kez okundu.
 

Dikkatli olmakta faide var!

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü, il genelinde fırtına ve yoğun kar yağışı uyarısı yaptı."
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada bugün ilimizde yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Bolu çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte kuvvetli kar (10–20 santim), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar (20–50 santim) şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın kuvvetli, yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde etkili olması bekleniyor," ifadelerine yer verildi. Açıklamada, ayrıca etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü, il genelinde fırtına ve yoğun kar yağışı uyarısı yaptı."

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada bugün ilimizde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Bolu çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte kuvvetli kar (10–20 santim), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar (20–50 santim) şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın kuvvetli, yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde etkili olması bekleniyor," ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ayrıca etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.