32 öğrenci kazandı

EĞİTİM 04.06.2018 - 15:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2698+ kez okundu.
 

32 öğrenci kazandı

"50 öğrencinin katıldığı sınavda 32 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı."
Gerede Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) mülakatına giren 50 öğrenciden 32’si başarı elde ederek girmeye hak kazandı. Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında başlayan mülakat sınavı geçtiğimiz günlerde Gerede Müftülüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Elli öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen mülakatlar; Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu Başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 50. Yıl İlkokulu sınıf öğretmeni Yusuf Beyhan, Gazipaşa İlkokulu öğretmeni Vahide Duman ile Bolu Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında yönetici olarak çalışan Fatih Bice ve Zekiye Yılmaz’ın üyelikleriyle oluşan komisyon tarafından yapıldı. Verilen bilgilere göre elli öğrencinin katıldığı sınavda 32 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı.
"50 öğrencinin katıldığı sınavda 32 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı."

Gerede Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) mülakatına giren 50 öğrenciden 32’si başarı elde ederek girmeye hak kazandı.

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında başlayan mülakat sınavı geçtiğimiz günlerde Gerede Müftülüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

Elli öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen mülakatlar; Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu Başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 50. Yıl İlkokulu sınıf öğretmeni Yusuf Beyhan, Gazipaşa İlkokulu öğretmeni Vahide Duman ile Bolu Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında yönetici olarak çalışan Fatih Bice ve Zekiye Yılmaz’ın üyelikleriyle oluşan komisyon tarafından yapıldı.

Verilen bilgilere göre elli öğrencinin katıldığı sınavda 32 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.