'Bunun için önemsiyoruz..'

EĞİTİM 12.10.2018 - 10:27, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2313+ kez okundu.
 

'Bunun için önemsiyoruz..'

"Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; "Genç yaşlı demeden Kuran’ın öğrenilmesine önem vermekteyiz. Bunun için bu kursları son derece önemsiyoruz, değer veriyoruz, bunun sonucunu da her ortamda gözlemliyoruz."
​Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; "Çocuklarımızın, Kur’an-ı Kerim’i içerik ve şekil olarak tanımaları önem arz etmektedir," diye konuştu. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, müftülük bünyesinde hizmet veren Hocazade Kemaleddin Efendi 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Neşeli bir ortamda geçen ziyarette İlçe Müftüsü Şenoğlu derslere katılarak çocuklarla sohbet etti. Kurs öğretici ve yöneticileriyle görüşerek isteklerini ve sorunlarını dinleyen Müftü Şenoğlu; "Çocuklarımızın kendi seviyesine uygun olarak, Allah ve Peygamber sevgisini öğrenmeleri, Kur’an-ı Kerim’i içerik ve şekil olarak tanımaları önem arz etmektedir," dedi Minik bedenlerinin büyük bir hayal dünyasına sahip olduğunu belirten Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “Oynatarak oyun içinde duymaları, bilmeleri ve uymaları gereken değerleri onların tertemiz gönüllerine yerleştiriyoruz, geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmete hazırız. Müslümanlara rehber olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim tüm Müslümanların bilmesi ve okuması gereken bir kitaptır. Genç yaşlı demeden Kuran’ın öğrenilmesine önem vermekteyiz. Bunun için bu kursları son derece önemsiyoruz, değer veriyoruz, bunun sonucunu da her ortamda gözlemliyoruz” şeklinde konuştu. Müftü Şenoğlu geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmete hazır olduklarını vurgulayarak, öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 4-6 Yaş Kuran Kurslarına katılacak öğrencilere özel olarak hazırlanan Kur’an Kursları Etkinlik Kitabı setini dağıttı. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, kurs öğrencileri ile sohbetin ardından Kur’an Kursu öğreticileri ile bir araya gelerek öğreticilerin eğitim öğretim esnasında karşılaştıkları sorunları ve isteklerini de dinledi.
"Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; "Genç yaşlı demeden Kuran’ın öğrenilmesine önem vermekteyiz. Bunun için bu kursları son derece önemsiyoruz, değer veriyoruz, bunun sonucunu da her ortamda gözlemliyoruz."

​Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; "Çocuklarımızın, Kur’an-ı Kerim’i içerik ve şekil olarak tanımaları önem arz etmektedir," diye konuştu.

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, müftülük bünyesinde hizmet veren Hocazade Kemaleddin Efendi 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Neşeli bir ortamda geçen ziyarette İlçe Müftüsü Şenoğlu derslere katılarak çocuklarla sohbet etti. Kurs öğretici ve yöneticileriyle görüşerek isteklerini ve sorunlarını dinleyen Müftü Şenoğlu; "Çocuklarımızın kendi seviyesine uygun olarak, Allah ve Peygamber sevgisini öğrenmeleri, Kur’an-ı Kerim’i içerik ve şekil olarak tanımaları önem arz etmektedir," dedi

Minik bedenlerinin büyük bir hayal dünyasına sahip olduğunu belirten Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; “Oynatarak oyun içinde duymaları, bilmeleri ve uymaları gereken değerleri onların tertemiz gönüllerine yerleştiriyoruz, geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmete hazırız. Müslümanlara rehber olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim tüm Müslümanların bilmesi ve okuması gereken bir kitaptır. Genç yaşlı demeden Kuran’ın öğrenilmesine önem vermekteyiz. Bunun için bu kursları son derece önemsiyoruz, değer veriyoruz, bunun sonucunu da her ortamda gözlemliyoruz” şeklinde konuştu.

Müftü Şenoğlu geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmete hazır olduklarını vurgulayarak, öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 4-6 Yaş Kuran Kurslarına katılacak öğrencilere özel olarak hazırlanan Kur’an Kursları Etkinlik Kitabı setini dağıttı.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, kurs öğrencileri ile sohbetin ardından Kur’an Kursu öğreticileri ile bir araya gelerek öğreticilerin eğitim öğretim esnasında karşılaştıkları sorunları ve isteklerini de dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.