Gerede, il genelinde birinci oldu

EĞİTİM 06.09.2018 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3591+ kez okundu.
 

Gerede, il genelinde birinci oldu

"Talha Furkan Öretmen, Bolu merkez il ve ilçelerinin katıldığı yarışmada il birincisi olarak İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildiler."
Gerede İlçe Müftülüğü 2018 yılı içerisinde yaz Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler arasında dini bilgiler yarışması düzenledi. Yarışmada ilçe birincisi olan öğrenciler İl’de yapılan değerlendirmede de birinciliği elde ederek ödüllendirildi. Gerede İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen dini bilgiler yarışmasında İlçemizde kızlarda birinci olan Hatice Betül Koçak ve erkeklerde birinci olan Talha Furkan Öretmen, Bolu merkez il ve ilçelerinin katıldığı yarışmada il birincisi olarak İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildiler. Gerede Müftülüğü yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimize, okutan hocalarımıza ve çocuklarını bize emanet eden öğrenci velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatında başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi. 
"Talha Furkan Öretmen, Bolu merkez il ve ilçelerinin katıldığı yarışmada il birincisi olarak İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildiler."

Gerede İlçe Müftülüğü 2018 yılı içerisinde yaz Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler arasında dini bilgiler yarışması düzenledi. Yarışmada ilçe birincisi olan öğrenciler İl’de yapılan değerlendirmede de birinciliği elde ederek ödüllendirildi.

Gerede İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen dini bilgiler yarışmasında İlçemizde kızlarda birinci olan Hatice Betül Koçak ve erkeklerde birinci olan Talha Furkan Öretmen, Bolu merkez il ve ilçelerinin katıldığı yarışmada il birincisi olarak İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildiler.

Gerede Müftülüğü yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimize, okutan hocalarımıza ve çocuklarını bize emanet eden öğrenci velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatında başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.