'Farklı lafız ve anlamlardaki..'

EĞİTİM 05.04.2018 - 08:38, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2689+ kez okundu.
 

'Farklı lafız ve anlamlardaki..'

"Tuğba Kiriş, KYK eğitim sorumlusu Merve Çalımlı ve öğrenci işleri sorumlusu Gülşen Yaşar refakatinde Müftülük hizmet binasındaki Yusuf Özcan Kütüphanesi’ni ziyaret etti."
Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri, Gerede İlçe Müftülüğü’ndeki kütüphaneyi ziyaret ederek bilgi edindi. Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) arasında imzalanan protokol kapsamında Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler önceki günlerde müftülük tarafından görevlendirilen Tuğba Kiriş, KYK eğitim sorumlusu Merve Çalımlı ve öğrenci işleri sorumlusu Gülşen Yaşar refakatinde Müftülük hizmet binasındaki Yusuf Özcan Kütüphanesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarete ev sahipliği yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, öğrencilere kütüphane ve kütüphanede bulunan farklı lafız ve anlamlardaki hat sanatı yazıları hakkında bilgi verdi.
"Tuğba Kiriş, KYK eğitim sorumlusu Merve Çalımlı ve öğrenci işleri sorumlusu Gülşen Yaşar refakatinde Müftülük hizmet binasındaki Yusuf Özcan Kütüphanesi’ni ziyaret etti."

Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri, Gerede İlçe Müftülüğü’ndeki kütüphaneyi ziyaret ederek bilgi edindi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) arasında imzalanan protokol kapsamında Gerede Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrenciler önceki günlerde müftülük tarafından görevlendirilen Tuğba Kiriş, KYK eğitim sorumlusu Merve Çalımlı ve öğrenci işleri sorumlusu Gülşen Yaşar refakatinde Müftülük hizmet binasındaki Yusuf Özcan Kütüphanesi’ni ziyaret ettiler.

Ziyarete ev sahipliği yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, öğrencilere kütüphane ve kütüphanede bulunan farklı lafız ve anlamlardaki hat sanatı yazıları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.