Sömestre grubu yola çıktı

GÜNDEM 19.01.2018 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2696+ kez okundu.
 

Sömestre grubu yola çıktı

"Görevlendirilen rehberler eşliğinde yola çıkan grup helallik alarak kutsal topraklara doğru mutlulukla beraber yol aldı."
Gerede İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yarıyıl tatili umre programı öğrencileri Yeni Camii önünden gözyaşları ve dualar eşliğinde uğurlandı. Yarıyıl tatili umre programına gönderilen öğrenciler 31 erkek ve 24 bayan ile 54 kişi olarak yer aldı. Onbeş günlük özel umre programına önceden kayıt yaptırarak gitmeye hak kazanan öğrenciler Yeni Camii önünden perşembe akşamı uğurlandı. Gerede İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen rehberler eşliğinde yola çıkan grup helallik alarak kutsal topraklara doğru mutlulukla beraber yol aldı.
"Görevlendirilen rehberler eşliğinde yola çıkan grup helallik alarak kutsal topraklara doğru mutlulukla beraber yol aldı."

Gerede İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yarıyıl tatili umre programı öğrencileri Yeni Camii önünden gözyaşları ve dualar eşliğinde uğurlandı.

Yarıyıl tatili umre programına gönderilen öğrenciler 31 erkek ve 24 bayan ile 54 kişi olarak yer aldı. Onbeş günlük özel umre programına önceden kayıt yaptırarak gitmeye hak kazanan öğrenciler Yeni Camii önünden perşembe akşamı uğurlandı.

Gerede İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen rehberler eşliğinde yola çıkan grup helallik alarak kutsal topraklara doğru mutlulukla beraber yol aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.