Bu yarışma farklı!..

05.06.2017 - 13:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2538+ kez okundu.
 

Bu yarışma farklı!..

İlçemizde yapılan yarışmalara bu kez çok daha farklı bir dal eklendi.
Gerede'de yapılan yarışmalara bu kez farklı bir kol eklenerek; mealli ayet yarışması yapıldı. İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda Gerede Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında mealiyle beraber 40 ayet yarışması yapıldı. Yarışma öncesinde Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Salih Karagöz, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin kısa birer konuşma yaptılar. Komisyon Başkanlığını Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun yaptığı yarışmanın komisyon üyeleri ise Yasin Akkaya ve Muhammed Emin Karataş oldu. 8 öğrencinin katıldığı “40 ayet” yarışmasında, Hayrun Nisa Şimşek 1. (birinci) oldu. Katılımcı diğer öğrencilerin ikinci kabul edildiği yarışmayı izleyen öğrenciler ise bundan sonra düzenlenecek yarışmalar için hazırlanma azmiyle salondan ayrıldılar. Program sonunda yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.
İlçemizde yapılan yarışmalara bu kez çok daha farklı bir dal eklendi.

Gerede'de yapılan yarışmalara bu kez farklı bir kol eklenerek; mealli ayet yarışması yapıldı.

İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda Gerede Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında mealiyle beraber 40 ayet yarışması yapıldı.

Yarışma öncesinde Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Salih Karagöz, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin kısa birer konuşma yaptılar. Komisyon Başkanlığını Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun yaptığı yarışmanın komisyon üyeleri ise Yasin Akkaya ve Muhammed Emin Karataş oldu.

8 öğrencinin katıldığı “40 ayet” yarışmasında, Hayrun Nisa Şimşek 1. (birinci) oldu. Katılımcı diğer öğrencilerin ikinci kabul edildiği yarışmayı izleyen öğrenciler ise bundan sonra düzenlenecek yarışmalar için hazırlanma azmiyle salondan ayrıldılar.

Program sonunda yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.