Karne alamadan, tatil oldu!..

EĞİTİM 20.01.2018 - 12:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2669+ kez okundu.
 

Karne alamadan, tatil oldu!..

"2017-2018 eğitim öğretim yılına Geredeli öğrenciler kar yağışı nedeniyle bir erken girdiler. Gerede'de okuyan 6 bin öğrenci 5 Şubat 2018 tarihinde yeniden ders başı yapacak.”
Gerede’de gelişen olumsuz hava koşulları öğrencilerin karne sevincine engel oldu. Bolu genelindeki yoğun kar yağışı nedeniyle okullar Cuma günü Bolu Valiliğinin almış olduğu kararla bir gün tatil edildi. Bu tatil haberiyle birlikte öğrenciler bir gün erken yarıyıl tatiline girmiş oldu. Cuma günü ilçemizde eğitim ve öğretim gören öğrenciler okulların tatil olmasından dolayı karnelerini alamadı. Karneler velilere okul idarecileri tarafından teslim edildi. Gerede’de 6 bin öğrenci 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak 15 günlük sömestre tatiline girdi. Öğrenciler ikinci eğitim öğretim dönemine 5 Şubat Pazartesi günü girecek. Gerede’de ki 28 okulda eğitim ve öğretim gören 6 bin öğrenci ve 455 öğretmen,15 gün boyunca ara tatili yapma imkanı bulacak.
"2017-2018 eğitim öğretim yılına Geredeli öğrenciler kar yağışı nedeniyle bir erken girdiler. Gerede'de okuyan 6 bin öğrenci 5 Şubat 2018 tarihinde yeniden ders başı yapacak.”

Gerede’de gelişen olumsuz hava koşulları öğrencilerin karne sevincine engel oldu.

Bolu genelindeki yoğun kar yağışı nedeniyle okullar Cuma günü Bolu Valiliğinin almış olduğu kararla bir gün tatil edildi. Bu tatil haberiyle birlikte öğrenciler bir gün erken yarıyıl tatiline girmiş oldu.

Cuma günü ilçemizde eğitim ve öğretim gören öğrenciler okulların tatil olmasından dolayı karnelerini alamadı. Karneler velilere okul idarecileri tarafından teslim edildi.

Gerede’de 6 bin öğrenci 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak 15 günlük sömestre tatiline girdi. Öğrenciler ikinci eğitim öğretim dönemine 5 Şubat Pazartesi günü girecek.

Gerede’de ki 28 okulda eğitim ve öğretim gören 6 bin öğrenci ve 455 öğretmen,15 gün boyunca ara tatili yapma imkanı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.