Geredeliler de unutmadı

YAŞAM 12.04.2018 - 08:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1487+ kez okundu.
 

Geredeliler de unutmadı

"Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı etkinlikleri kapsamında Yeni Camiide mevlid programı düzenlendi."
Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı 173.nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Şehit Polisler için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Türk Polis Teşkilatının 173. yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilk olarak şehit olan ve ahirete irtihal eden emniyet mensupları için Yeni Camide Mevlid-i Şerif okundu.  Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen mevlid programına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, polis teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Ebediyete intikal eden şehitlerimizin ruhaniyetlerine düzenlenen mevlidde; İlçe Müftülüğü’ne bağlı din görevlilerini Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudular. Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ise, “Vatan sevgisi ve vatana hizmet” konulu bir sohbet verdi. Müftü Şenoğlu, ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Mevlit bitiminde cami çıkışında görevli polisler cemaate gül suyu ve lokum ikramında bulundu.
"Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı etkinlikleri kapsamında Yeni Camiide mevlid programı düzenlendi."

Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı 173.nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Şehit Polisler için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Türk Polis Teşkilatının 173. yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilk olarak şehit olan ve ahirete irtihal eden emniyet mensupları için Yeni Camide Mevlid-i Şerif okundu. 

Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen mevlid programına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, polis teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Ebediyete intikal eden şehitlerimizin ruhaniyetlerine düzenlenen mevlidde; İlçe Müftülüğü’ne bağlı din görevlilerini Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudular. Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ise, “Vatan sevgisi ve vatana hizmet” konulu bir sohbet verdi.

Müftü Şenoğlu, ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Mevlit bitiminde cami çıkışında görevli polisler cemaate gül suyu ve lokum ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.