51 yıllık dostlar buluşacak!

EĞİTİM 03.08.2018 - 15:25, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2496+ kez okundu.
 

51 yıllık dostlar buluşacak!

"Gerede İHL mezunları buluşmak için hazırlanıyor. Dede torunun bir arada olduğu 51'nci yıla tekabül eden okul süreci, yılların eskitemediği dostları, sıra arkadaşlarını yeniden buluşturacak."
Gerede imam Hatip Lisesi ve ortaokulu mezunları ve mensupları Esentepe RamazanDede mesireliğinde ailece buluşacaklar. Gerede imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu mezunları ve muallimleri GiMMED.org organizesi ile 6 Ağustos Pazar Günü Saat 10’da Esentepe RamazanDede mesireliğinde ailece buluşacaklar. Gerede İHL'de ve İHO'da okuyan talebeler ve muallimler, GiMMED ÖNDER organizasyonuyla buluşarak, yıllar sonra bir araya gelecek, eski günleri yad edecek, hasret giderecek. Bütün dönemleri kapsayacağı ifade edilen bir uygulama yapılarak Gerede imam hatip okullarında 1 sene bile okuyanlar ve halen okumakta olanlar ile bütün Gerede imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu mezunları, mensubları ve çalışanları Esentepe Mesireliğinde buluşacaklar. Gerede-ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensubları Derneği GiMMED'in organize ettiği etkinliğe şehir içi ve şehir dışından yoğun bir katılım bekleniyor. Etkinlik için; “İnsanlığın kurtuluşu ve Kur'an nesli için gayret eden tüm Kur'an dostları davetlidir,” çağrısında bulunuldu. 5 Ağustos Pazar günü Saat:10.00’deki etkinliğe katılımın yüksek olacağı düşünülürken, İHL'liler buluşmasında ilk mezunların 1974 yılında çıktığı belirtildi. Milletvekilinden, bürokrattan,belediye başkanına, siyasetçiden, gazeteciye kadar birçok ismi yetiştirdiği gibi; akademisyen, hukukçu, iş adamı ve hayatın birçok alanında tanınmış simaların yetişmesine vesile olduğu bilinen 51 senedir faaliyette olan Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi ve ortaokulu , eskisiyle-yenisiyle tüm talebelerini ve ümmetin ve insanlığın kurtuluşu için mücadele eden Kur'an dostlarını buluşturacak. Sürpriz onur konuklarının da davetli olduğu buluşma programının sponsorlarından Uzman Turizm 14 günlük umre hediyesi sunarken, Allar Petrol adına destek veren Mustafa Allar ise katılımcılara yemek ikram edecek.
"Gerede İHL mezunları buluşmak için hazırlanıyor. Dede torunun bir arada olduğu 51'nci yıla tekabül eden okul süreci, yılların eskitemediği dostları, sıra arkadaşlarını yeniden buluşturacak."

Gerede imam Hatip Lisesi ve ortaokulu mezunları ve mensupları Esentepe RamazanDede mesireliğinde ailece buluşacaklar.

Gerede imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu mezunları ve muallimleri GiMMED.org organizesi ile 6 Ağustos Pazar Günü Saat 10’da Esentepe RamazanDede mesireliğinde ailece buluşacaklar.
Gerede İHL'de ve İHO'da okuyan talebeler ve muallimler, GiMMED ÖNDER organizasyonuyla buluşarak, yıllar sonra bir araya gelecek, eski günleri yad edecek, hasret giderecek.

Bütün dönemleri kapsayacağı ifade edilen bir uygulama yapılarak Gerede imam hatip okullarında 1 sene bile okuyanlar ve halen okumakta olanlar ile bütün Gerede imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu mezunları, mensubları ve çalışanları Esentepe Mesireliğinde buluşacaklar.

Gerede-ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensubları Derneği GiMMED'in organize ettiği etkinliğe şehir içi ve şehir dışından yoğun bir katılım bekleniyor. Etkinlik için; “İnsanlığın kurtuluşu ve Kur'an nesli için gayret eden tüm Kur'an dostları davetlidir,” çağrısında bulunuldu.

5 Ağustos Pazar günü Saat:10.00’deki etkinliğe katılımın yüksek olacağı düşünülürken, İHL'liler buluşmasında ilk mezunların 1974 yılında çıktığı belirtildi.

Milletvekilinden, bürokrattan,belediye başkanına, siyasetçiden, gazeteciye kadar birçok ismi yetiştirdiği gibi; akademisyen, hukukçu, iş adamı ve hayatın birçok alanında tanınmış simaların yetişmesine vesile olduğu bilinen 51 senedir faaliyette olan Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi ve ortaokulu , eskisiyle-yenisiyle tüm talebelerini ve ümmetin ve insanlığın kurtuluşu için mücadele eden Kur'an dostlarını buluşturacak.

Sürpriz onur konuklarının da davetli olduğu buluşma programının sponsorlarından Uzman Turizm 14 günlük umre hediyesi sunarken, Allar Petrol adına destek veren Mustafa Allar ise katılımcılara yemek ikram edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.