Gerede'de, Eylem Planı kapsamında!..

YAŞAM 18.09.2018 - 08:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1751+ kez okundu.
 

Gerede'de, Eylem Planı kapsamında!..

"Gerede Esentepe Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlılara ve hastalara 100 gün Eylem Planı kapsamında check-up yapıldı."
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile, Gerede Esentepe Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirilerek burada kalan yaşlılara ve hastalara Cumhurbaşkanlığı 100 gün Eylem Planı kapsamında check-up yapıldı. Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Süleyman ÖZSARI, Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Taner LAÇİN, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İrfan İLTER, Gerede İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim ŞAHİN, Gerede 11 Nolu Aile Hekimi Enes SEÇİLMİŞOĞLU ve Diyetisyen Merve AÇAR tarafından hastaların detaylı muayeneleri yapılarak tedavileri düzenlendi. Yaşlılarla tek tek ilgilenen, odasından çıkıp muayene alanına gelemeyen hastaların da odalarında muayenesini sağlayan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL; “Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile Gerede Esentepe Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarımızı tarama programından geçirip gerekli olan tedavilerini düzenledik. İleri tetkik gerektiren uygulamalar için hastanelerimize yönlendirme yaparak  onlar için iş ve işlemleri kolaylaştırmaya çalıştık. “ dedi. Bolu İl Sağlık Müdürü DEMİRKOL, “Yaşlılarımız için bu ziyarete katılıp aynı zamanda muayenelerini gerçekleştiren yönetici hekimlerimize, bu organizasyonda iş birliği yaptığımız Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Bekir KOÇYİĞİT’e ve huzur evi çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diyerek bu projenin ve ziyaretlerin kurumlar arası iş birliği ile devam edeceğini söyledi
"Gerede Esentepe Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlılara ve hastalara 100 gün Eylem Planı kapsamında check-up yapıldı."

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile, Gerede Esentepe Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirilerek burada kalan yaşlılara ve hastalara Cumhurbaşkanlığı 100 gün Eylem Planı kapsamında check-up yapıldı.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Süleyman ÖZSARI, Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Taner LAÇİN, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İrfan İLTER, Gerede İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim ŞAHİN, Gerede 11 Nolu Aile Hekimi Enes SEÇİLMİŞOĞLU ve Diyetisyen Merve AÇAR tarafından hastaların detaylı muayeneleri yapılarak tedavileri düzenlendi.

Yaşlılarla tek tek ilgilenen, odasından çıkıp muayene alanına gelemeyen hastaların da odalarında muayenesini sağlayan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL; “Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile Gerede Esentepe Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarımızı tarama programından geçirip gerekli olan tedavilerini düzenledik. İleri tetkik gerektiren uygulamalar için hastanelerimize yönlendirme yaparak  onlar için iş ve işlemleri kolaylaştırmaya çalıştık. “ dedi.

Bolu İl Sağlık Müdürü DEMİRKOL, “Yaşlılarımız için bu ziyarete katılıp aynı zamanda muayenelerini gerçekleştiren yönetici hekimlerimize, bu organizasyonda iş birliği yaptığımız Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Bekir KOÇYİĞİT’e ve huzur evi çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diyerek bu projenin ve ziyaretlerin kurumlar arası iş birliği ile devam edeceğini söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.