'Şehidimizin emanetisiniz'

GÜNDEM 02.02.2018 - 15:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1885+ kez okundu.
 

'Şehidimizin emanetisiniz'

"Nuhören Köyü'nde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer'in ailesini ziyaret ettiler.."
Bolu Valisi Aydın Baruş eşi Nagihan Baruş ile birlikte Gerede Nuhören Köyü'nde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer'in ailesini ziyaret etti. 16 Ekim 2017 tarihinde Hakkari Çukurca’da el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan, Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in baba evini ziyaret eden Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş, burada şehidimizin annesi Azime Sezer ve babası İsmail Sezer ile bir araya geldi. Vali Baruş, Aileye hayırseverlerin katkılarıyla alınan Gerede Merkezde bulunan dairenin birkaç ay içerisinde teslim edileceğini belirterek, “Şehidimizin emaneti olan sizlerin talepleri bizim için öncelikle yerine getirilmesi gereken taleplerdir” diye konuştu. Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş’un şehidimizin ailesine yaptığı ziyarete Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem de katıldı.
"Nuhören Köyü'nde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer'in ailesini ziyaret ettiler.."

Bolu Valisi Aydın Baruş eşi Nagihan Baruş ile birlikte Gerede Nuhören Köyü'nde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer'in ailesini ziyaret etti.

16 Ekim 2017 tarihinde Hakkari Çukurca’da el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan, Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in baba evini ziyaret eden Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş, burada şehidimizin annesi Azime Sezer ve babası İsmail Sezer ile bir araya geldi.

Vali Baruş, Aileye hayırseverlerin katkılarıyla alınan Gerede Merkezde bulunan dairenin birkaç ay içerisinde teslim edileceğini belirterek, “Şehidimizin emaneti olan sizlerin talepleri bizim için öncelikle yerine getirilmesi gereken taleplerdir” diye konuştu.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş’un şehidimizin ailesine yaptığı ziyarete Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.