SP Adaylarına Geredeli isim!

SİYASET 22.05.2018 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2199+ kez okundu.
 

SP Adaylarına Geredeli isim!

"Saadet Partisi'nin milletvekili listesine göre, ikinci sıra adaylığı Gerede'ye verildi."
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez Milletvekili Aday Listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. Listeye göre, ikinci sıra adaylığı Gerede'ye verildi. Edinilen bilgilere göre, Bolu’da Ak Parti İl Başkanlığı Ve Yeniçağa Belediye Başkanlığı Yapan Ömer Sayın’ın oğlu İnşaat Mühendisi İsa Sayın Saadet Partisi'nin Bolu’dan birinci sıra milletvekili adayı oldu. Partinin ikinci sırasına ise Geredeli esnaflardan Veysel Ayeroğlu, üçüncü sırasına ise Davut Karahaydar getirildi.
"Saadet Partisi'nin milletvekili listesine göre, ikinci sıra adaylığı Gerede'ye verildi."

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez Milletvekili Aday Listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti.

Listeye göre, ikinci sıra adaylığı Gerede'ye verildi.

Edinilen bilgilere göre, Bolu’da Ak Parti İl Başkanlığı Ve Yeniçağa Belediye Başkanlığı Yapan Ömer Sayın’ın oğlu İnşaat Mühendisi İsa Sayın Saadet Partisi'nin Bolu’dan birinci sıra milletvekili adayı oldu. Partinin ikinci sırasına ise Geredeli esnaflardan Veysel Ayeroğlu, üçüncü sırasına ise Davut Karahaydar getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.