Çorumlular, Geredeli Coşkunyürek’i kıstırdı!..

SİYASET 01.11.2017 - 13:53, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1754+ kez okundu.
 

Çorumlular, Geredeli Coşkunyürek’i kıstırdı!..

"Geredeli eski milletvekili, bakan yardımcısı Yüksel Coşkunyürek; "15 yıldır AK Parti teşkilatı içerisinde Bolu'da Çorum gibi kendi olan hemşerilerimizden kardeşlerimizden hep samimi destek gördük," dedi."
Bolu Çorumlular Derneği Başkanı Fikret Kısar ve İskilip AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Lek, Geredeli hemşehrimiz eski milletvekili, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’i İskilip’te misafir ederek, bazı isteklerde bulundular. Takip gazetesinin haberine göre; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Geredeli hemşehrimiz Yüksel Coşkunyürek, İskilip´te bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İskilip AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Lek'in ve Bolu'da faaliyet gösteren Çorumlular Derneği Başkanı Fikret Kısar'ın girişimiyle aylar öncesi söz alınan ziyaret gerçekleşti. Beraberinde Samsun Karayolları Genel Müdürü Kenan Keskin ve Kastamonu Karayolları Genel Müdürü Hüsamettin Özendi ile İskilip´e gelen Coşkunyürek İskilip AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla buluştu.  Geredeli Bakan Yardımcısı Coşkunyürek'e ilçenin yol talepleri hakkında bilgilendirme yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, ziyaretlerinden dolayı Bakan Yardımcısı Coşkunyürek ve İskilip'e verdikleri değer ve yaptıkları hizmetlerden dolayı İl Başkanı ve Milletvekillerine teşekkür etti. AK Parti İlçe binasında gündemde olan İskilip- Tosya Yolu açıklamalarda bulunan Coşkunyürek Ankara'dan İskilip'e gelirken eski ve yeni yolu gördüklerini dile getirerek, "Arada uçurumlar var yolun genişliği, kalitesi konforu, daha da güzelleşiyor hiç endişeniz olmasın İskilip'i Çankırı'ya bağlayan yolumuz bitmek üzere önümüzdeki yılsonu tamamen biterek hizmete girecek. Bolu'da referandum çalışması yaparken bizim Sağlık Mahallemiz var, bizim bağımız var onu da söylemem lazım 15 yıldır AK Parti teşkilatı içerisinde Bolu'da Çorum gibi kendi olan hemşerilerimizden kardeşlerimizden hep samimi destek gördük o yüzden biz onlara şükran borçluyuz. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz Çorumlu kardeşlerimize minnet borçluyuz şükran borçluyuz. Hem milletvekilliği dönemimde hem İl Başkanlığı dönemimde hem de son yaşadığımız referandum seçimlerinde onlar üzerlerine düşen görevlerini yaptılar. Sağlık Mahallesindeki toplantımızda Çorum'dan da arkadaşlarımız gelmişti, muhtarımız, dernek başkanı´mızda vardı bizi İskilip'e davet etmişlerdi daha öncesinde İskilip AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek ve yönetim Kurulu üyeleri bizleri Ankara'da ziyaret ederek İskilip'e davet etmişlerdi. Bizlerde İskilip´e geleceğiz Atıf Hocayı ziyaret edeceğiz hem de duasını alacağız hem de AK Parti'ye kurulduğu günden beri destek veren İskilipli hemşerilerimizle kucaklaşacağız dedik, nasip bugüneymiş" sözlerine yer verdi.  
"Geredeli eski milletvekili, bakan yardımcısı Yüksel Coşkunyürek; "15 yıldır AK Parti teşkilatı içerisinde Bolu'da Çorum gibi kendi olan hemşerilerimizden kardeşlerimizden hep samimi destek gördük," dedi."

Bolu Çorumlular Derneği Başkanı Fikret Kısar ve İskilip AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Lek, Geredeli hemşehrimiz eski milletvekili, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’i İskilip’te misafir ederek, bazı isteklerde bulundular.

Takip gazetesinin haberine göre; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Geredeli hemşehrimiz Yüksel Coşkunyürek, İskilip´te bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İskilip AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Lek'in ve Bolu'da faaliyet gösteren Çorumlular Derneği Başkanı Fikret Kısar'ın girişimiyle aylar öncesi söz alınan ziyaret gerçekleşti.

Beraberinde Samsun Karayolları Genel Müdürü Kenan Keskin ve Kastamonu Karayolları Genel Müdürü Hüsamettin Özendi ile İskilip´e gelen Coşkunyürek İskilip AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla buluştu. 

Geredeli Bakan Yardımcısı Coşkunyürek'e ilçenin yol talepleri hakkında bilgilendirme yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, ziyaretlerinden dolayı Bakan Yardımcısı Coşkunyürek ve İskilip'e verdikleri değer ve yaptıkları hizmetlerden dolayı İl Başkanı ve Milletvekillerine teşekkür etti.

AK Parti İlçe binasında gündemde olan İskilip- Tosya Yolu açıklamalarda bulunan Coşkunyürek Ankara'dan İskilip'e gelirken eski ve yeni yolu gördüklerini dile getirerek, "Arada uçurumlar var yolun genişliği, kalitesi konforu, daha da güzelleşiyor hiç endişeniz olmasın İskilip'i Çankırı'ya bağlayan yolumuz bitmek üzere önümüzdeki yılsonu tamamen biterek hizmete girecek.
Bolu'da referandum çalışması yaparken bizim Sağlık Mahallemiz var, bizim bağımız var onu da söylemem lazım 15 yıldır AK Parti teşkilatı içerisinde Bolu'da Çorum gibi kendi olan hemşerilerimizden kardeşlerimizden hep samimi destek gördük o yüzden biz onlara şükran borçluyuz. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Biz Çorumlu kardeşlerimize minnet borçluyuz şükran borçluyuz. Hem milletvekilliği dönemimde hem İl Başkanlığı dönemimde hem de son yaşadığımız referandum seçimlerinde onlar üzerlerine düşen görevlerini yaptılar. Sağlık Mahallesindeki toplantımızda Çorum'dan da arkadaşlarımız gelmişti, muhtarımız, dernek başkanı´mızda vardı bizi İskilip'e davet etmişlerdi daha öncesinde İskilip AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek ve yönetim Kurulu üyeleri bizleri Ankara'da ziyaret ederek İskilip'e davet etmişlerdi.

Bizlerde İskilip´e geleceğiz Atıf Hocayı ziyaret edeceğiz hem de duasını alacağız hem de AK Parti'ye kurulduğu günden beri destek veren İskilipli hemşerilerimizle kucaklaşacağız dedik, nasip bugüneymiş" sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.