Bakan'dan, mektup var!..

SPOR 06.02.2018 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2201+ kez okundu.
 

Bakan'dan, mektup var!..

"Bakan Aşkın Bak, yazığı mektupta, netice ne olursa olsun, verdikleri emekle ve Ay Yıldızlı formaları üzerine akıttıkları terle mutlu olacaklarını anlattı."
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gerede Esentepe Spor Kulübünün sporcusu Ayşenur Dumana tebrik mektubu yolladı. Milli kayakçımız ve Gerede Esentepe Spor Kulübünün Kayak branşı sporcusu Ayşenur Duman’a, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak başarılarından dolayı tebrik mektubu gönderdi. Bakan Aşkın Bak, yazığı mektupta, netice ne olursa olsun, verdikleri emekle ve Ay Yıldızlı formaları üzerine akıttıkları terle mutlu olacaklarını anlattı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, mektubunda; “Kulübünüzün Kayak branşı sporcusu Ayşenur Duman artık milli takım düzeyinde yer almaktadır. Kulübünüzce bin bir emekle çalıştırdığınız, desteklediğiniz, büyüttüğünüz, vatanına ve milletine hayırlı bir sporcu ve birey olması için çabaladığınız evladınız artık bir olimpiyat sporcusudur. Bizi ortak duygularla bir araya getiren sporcu kardeşimin, göğsümüzü kabartan onur dolu mücadelelerine hep birlikte tanıklık edeceğiz. Sportif netice ne olursa olsun, onlara sonsuz bir güven besleyecek, verdikleri emekle ve Ay Yıldızlı formaları üzerine akıttıkları terle mutlu olacağız," ifadelerine yer verdi. Bakan Aşkın Bak, gençlere başarılar dileyerek; "Bu veslileyle, ülkemizi uluslararası alanda temsil edecek olan sporcu kardeşimize verdiğiniz destekler için devletimiz adına teşekkür ediyor, Cenabı Allah’tan ona ve sizlere daha büyük başarıları yaşatmasını temenni ediyorum," sözlerini kullandı.
"Bakan Aşkın Bak, yazığı mektupta, netice ne olursa olsun, verdikleri emekle ve Ay Yıldızlı formaları üzerine akıttıkları terle mutlu olacaklarını anlattı."

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gerede Esentepe Spor Kulübünün sporcusu Ayşenur Dumana tebrik mektubu yolladı.

Milli kayakçımız ve Gerede Esentepe Spor Kulübünün Kayak branşı sporcusu Ayşenur Duman’a, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak başarılarından dolayı tebrik mektubu gönderdi.

Bakan Aşkın Bak, yazığı mektupta, netice ne olursa olsun, verdikleri emekle ve Ay Yıldızlı formaları üzerine akıttıkları terle mutlu olacaklarını anlattı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, mektubunda; “Kulübünüzün Kayak branşı sporcusu Ayşenur Duman artık milli takım düzeyinde yer almaktadır. Kulübünüzce bin bir emekle çalıştırdığınız, desteklediğiniz, büyüttüğünüz, vatanına ve milletine hayırlı bir sporcu ve birey olması için çabaladığınız evladınız artık bir olimpiyat sporcusudur. Bizi ortak duygularla bir araya getiren sporcu kardeşimin, göğsümüzü kabartan onur dolu mücadelelerine hep birlikte tanıklık edeceğiz. Sportif netice ne olursa olsun, onlara sonsuz bir güven besleyecek, verdikleri emekle ve Ay Yıldızlı formaları üzerine akıttıkları terle mutlu olacağız," ifadelerine yer verdi.

Bakan Aşkın Bak, gençlere başarılar dileyerek; "Bu veslileyle, ülkemizi uluslararası alanda temsil edecek olan sporcu kardeşimize verdiğiniz destekler için devletimiz adına teşekkür ediyor, Cenabı Allah’tan ona ve sizlere daha büyük başarıları yaşatmasını temenni ediyorum," sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.