'Taleplerimizi geri çevirmeyerek..'

EKONOMİ 28.09.2021 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2789+ kez okundu.
 

'Taleplerimizi geri çevirmeyerek..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Genel Müdür Turan’a Deri OSB ve Karma OSB’nin ihtiyaçları noktasında talepte bulundu."
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize geldi. Geçtiğimiz günlerde Gerede'ye gelen Genel Müdür Fatih Turan’ı ilçemizde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile Deri OSB ve Karma OSB’nin yöneticileri karşıladı. Ziyaretler kapsamında Genel Müdür Turan ilk olarak Deri OSB’de yapımı devam eden 2. Arıtma Tesisi ve Arıtma Çamuru Düzenli Depolama inşaatlarında incelemelerde bulundu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Genel Müdür Turan’a Deri OSB ve Karma OSB’nin ihtiyaçları noktasında talepte bulundu. Başkan Allar yaptığı kısa açıklamasında; “Taleplerimizi geri çevirmeyerek ilgileneceğini bildiren Genel Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Genel Müdür Turan’a Deri OSB ve Karma OSB’nin ihtiyaçları noktasında talepte bulundu."

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Geçtiğimiz günlerde Gerede'ye gelen Genel Müdür Fatih Turan’ı ilçemizde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile Deri OSB ve Karma OSB’nin yöneticileri karşıladı. Ziyaretler kapsamında Genel Müdür Turan ilk olarak Deri OSB’de yapımı devam eden 2. Arıtma Tesisi ve Arıtma Çamuru Düzenli Depolama inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Genel Müdür Turan’a Deri OSB ve Karma OSB’nin ihtiyaçları noktasında talepte bulundu.

Başkan Allar yaptığı kısa açıklamasında; “Taleplerimizi geri çevirmeyerek ilgileneceğini bildiren Genel Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.