Başkan Allar; 'Deprem dolayısıyla iptal ettik..'

YAŞAM 27.01.2020 - 13:14, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2232+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Deprem dolayısıyla iptal ettik..'

"Festivalle ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Farklı organizasyonlarımız vardı ancak deprem dolayısıyla iptal ettik." dedi."
Gerede'de başlayan ve 3 gün süren Kar Festivali yoğun ilgi gördü. Festivale katılan vatandaşlar kayak yaparak keyifli anlar yaşadı. Esentepe Mesireliğinde, Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren Kar Festivali sona erdi. Festivali ziyaret edenler arasında Hakim ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz’da yer aldı. Festivalde yapılan kızakla kayma yarışmasına Başkan Allar ve belediye çalışanları da, çocuklarıyla birlikte eşlik etti. Festivalle ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Farklı organizasyonlarımız vardı ancak deprem dolayısıyla müzik programlarımızı iptal ettik." dedi. Başkan Allar, açıklamasında; “Gerede 3G’si ile meşhur. ‘Gar, gış, gıyamet’ derler bizim burada. İklim şartlarının 6 ayı kış 6 ayı yaz geçer. Böyle bir memlekette yaşıyoruz. Arkut Dağı kayak merkezimiz bizim açımızdan son derece önemli. Yılın 4-5 ayı kayabilecek imkanlar var. Arkut Dağı kayak merkezimizde 5 kilometre kayaklı koşuda ulusal ve uluslararası müsabakaların yapıldığı en önemli merkezlerden bir tanesi. Yine 1 kilometre de yeni kayağa başlayanlar açısından son derece elverişli bir merkez. Farklı organizasyonlarımız vardı ancak deprem dolayısıyla müzik programlarımızı iptal ettik. Sadece çocuklarımıza dönük eğlence etkinlikleri yapıldı. Kayak yarışları, kardan kaz yapma yarışları oldu. Tüm vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.
"Festivalle ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Farklı organizasyonlarımız vardı ancak deprem dolayısıyla iptal ettik." dedi."

Gerede'de başlayan ve 3 gün süren Kar Festivali yoğun ilgi gördü. Festivale katılan vatandaşlar kayak yaparak keyifli anlar yaşadı. Esentepe Mesireliğinde, Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren Kar Festivali sona erdi. Festivali ziyaret edenler arasında Hakim ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz’da yer aldı.

Festivalde yapılan kızakla kayma yarışmasına Başkan Allar ve belediye çalışanları da, çocuklarıyla birlikte eşlik etti. Festivalle ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Farklı organizasyonlarımız vardı ancak deprem dolayısıyla müzik programlarımızı iptal ettik." dedi.

Başkan Allar, açıklamasında; “Gerede 3G’si ile meşhur. ‘Gar, gış, gıyamet’ derler bizim burada. İklim şartlarının 6 ayı kış 6 ayı yaz geçer. Böyle bir memlekette yaşıyoruz. Arkut Dağı kayak merkezimiz bizim açımızdan son derece önemli. Yılın 4-5 ayı kayabilecek imkanlar var. Arkut Dağı kayak merkezimizde 5 kilometre kayaklı koşuda ulusal ve uluslararası müsabakaların yapıldığı en önemli merkezlerden bir tanesi. Yine 1 kilometre de yeni kayağa başlayanlar açısından son derece elverişli bir merkez. Farklı organizasyonlarımız vardı ancak deprem dolayısıyla müzik programlarımızı iptal ettik. Sadece çocuklarımıza dönük eğlence etkinlikleri yapıldı. Kayak yarışları, kardan kaz yapma yarışları oldu. Tüm vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.