Finalin adı belli mi?

SPOR 07.05.2018 - 11:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1839+ kez okundu.
 

Finalin adı belli mi?

"Yarı finalin ilk maçı S.M. Dayıoğlu - M.Z Güzelce Ortaokulları arasında oynandı kıran kırana geçen mücadelede kazanan takım 7-3’lük skorla S.M Dayıoğlu oldu ve adını finale yazdırdı."
Gerede Belediyesi tarafından bu yıl 33.sü düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol turnuvasında sona yaklaştıkça heyecan artıyor. 25 Nisan 2018 Çarşamba günü başlayan turnuvada maçlar A grubunun birincisi ile B grubunun ikincisi, B grubunun birincisi ile A grubunun ikincisi arasında oynandı. A grubundan E.Ö İmam Hatip Ortaokulu lider olarak M.Z Güzelce Ortaokulu da İkinci olarak, B grubundan ise S.M Dayıoğlu Ortaokulu lider olarak ve Gerede Ortaokulu ikinci olarak yarı finale çıkan takımlar oldu. Yarı final heyecanıyla devam eden karşılaşmalar 04 Mayıs Cuma günü oynandı. Yarı finalin ilk maçı S.M. Dayıoğlu - M.Z Güzelce Ortaokulları arasında oynandı kıran kırana geçen mücadelede kazanan takım 7-3’lük skorla S.M Dayıoğlu oldu ve adını finale yazdırdı. Günün ikinci maçında ise Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu - Gerede Ortaokulu ile karşılaştı,  çekişmeli geçen mücadelenin sonunda E.Ö. İmam Hatip Ortaokulu, Gerede Ortaokulunu 3-1 mağlup etmeyi başararak finale kaldı. 33. Futbol Turnuvasında Final karşılaşmaları 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü  saat 14:00 de M.Z Güzelce Ortaokulu-Gerede Ortaokulu ile 3. lük 4. Lük maçı ile başlayacak. Ardından turnuvanın şampiyonunu belirleyecek final maçı S.M Dayıoğlu Ortaokuluyla ve E. Ö. İmam Hatip Orta Okulu Saat 15:30’da karşılaşacak. Hava Muhalefeti olması takdirde maçlar ileriki bir tarihe ertelenebilecek.  
"Yarı finalin ilk maçı S.M. Dayıoğlu - M.Z Güzelce Ortaokulları arasında oynandı kıran kırana geçen mücadelede kazanan takım 7-3’lük skorla S.M Dayıoğlu oldu ve adını finale yazdırdı."
Gerede Belediyesi tarafından bu yıl 33.sü düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol turnuvasında sona yaklaştıkça heyecan artıyor.

25 Nisan 2018 Çarşamba günü başlayan turnuvada maçlar A grubunun birincisi ile B grubunun ikincisi, B grubunun birincisi ile A grubunun ikincisi arasında oynandı. A grubundan E.Ö İmam Hatip Ortaokulu lider olarak M.Z Güzelce Ortaokulu da İkinci olarak, B grubundan ise S.M Dayıoğlu Ortaokulu lider olarak ve Gerede Ortaokulu ikinci olarak yarı finale çıkan takımlar oldu. Yarı final heyecanıyla devam eden karşılaşmalar 04 Mayıs Cuma günü oynandı.

Yarı finalin ilk maçı S.M. Dayıoğlu - M.Z Güzelce Ortaokulları arasında oynandı kıran kırana geçen mücadelede kazanan takım 7-3’lük skorla S.M Dayıoğlu oldu ve adını finale yazdırdı.

Günün ikinci maçında ise Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu - Gerede Ortaokulu ile karşılaştı,  çekişmeli geçen mücadelenin sonunda E.Ö. İmam Hatip Ortaokulu, Gerede Ortaokulunu 3-1 mağlup etmeyi başararak finale kaldı.

33. Futbol Turnuvasında Final karşılaşmaları 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü  saat 14:00 de M.Z Güzelce Ortaokulu-Gerede Ortaokulu ile 3. lük 4. Lük maçı ile başlayacak. Ardından turnuvanın şampiyonunu belirleyecek final maçı S.M Dayıoğlu Ortaokuluyla ve E. Ö. İmam Hatip Orta Okulu Saat 15:30’da karşılaşacak. Hava Muhalefeti olması takdirde maçlar ileriki bir tarihe ertelenebilecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.