Gerede'ye teleferik geliyor!

YAŞAM 10.05.2019 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2886+ kez okundu.
 

Gerede'ye teleferik geliyor!

"Gerede'ye yapılması planlanan teleferik hattı için Antalya’ya teknik gezi düzenleyen Başkan Allar; 'Teleferik hattı için yetkililerden bilgiler aldık,' dedi."
Genellikle büyükşehirlerde gördüğümüz ve hemen her şehirde de rastlanılmayan bir proje için kolları sıvayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede’ye yapılmasını planladığı teleferik hattı için Antalya’ya teknik gezi düzenledi. Memleketi adına düşündüğü önemli atılımları hayata geçirmek için büyük bir gayretle çalışan Başkan Allar, önümüzdeki 5 yılda gerçekleştirmeyi istediği en büyük projelerden biri olarak tarif ettiği teleferik projesi için; "Bu proje ilçemiz için büyük bir öneme sahip. Proje için çalışmalarımıza başladık, teleferik projesinde firmalar ile görüşmelerimize başladık," diye konuştu. Belediye Başkanı Mustafa Allar ve beraberindeki teknik ve idari ekip, Gerede’de yapılması planlanan Teleferik Sistemi ile ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferiğini yerinde incelediler. Başkan Allar, yaptığı gezi sonrasında yaptığı açıklamada; "Bu devasa projeyi gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz," diye konuştu. Teknik gezi hakkında açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Teknik ve idari ekibimiz ile birlikte yerinde gözlem yapmak için Antalya’da bulunan Tünektepe Teleferik hattında incelemelerde bulunduk. Teleferik hattı için yetkililerden bilgiler aldık, bizim için faydalı ve etkili bir teknik gezi oldu. Bu devasa projeyi gerçekleştirmek, Gerede’yi turizm alanında söz sahibi kılmak amacıyla gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
"Gerede'ye yapılması planlanan teleferik hattı için Antalya’ya teknik gezi düzenleyen Başkan Allar; 'Teleferik hattı için yetkililerden bilgiler aldık,' dedi."

Genellikle büyükşehirlerde gördüğümüz ve hemen her şehirde de rastlanılmayan bir proje için kolları sıvayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede’ye yapılmasını planladığı teleferik hattı için Antalya’ya teknik gezi düzenledi.

Memleketi adına düşündüğü önemli atılımları hayata geçirmek için büyük bir gayretle çalışan Başkan Allar, önümüzdeki 5 yılda gerçekleştirmeyi istediği en büyük projelerden biri olarak tarif ettiği teleferik projesi için; "Bu proje ilçemiz için büyük bir öneme sahip. Proje için çalışmalarımıza başladık, teleferik projesinde firmalar ile görüşmelerimize başladık," diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Allar ve beraberindeki teknik ve idari ekip, Gerede’de yapılması planlanan Teleferik Sistemi ile ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferiğini yerinde incelediler.

Başkan Allar, yaptığı gezi sonrasında yaptığı açıklamada; "Bu devasa projeyi gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz," diye konuştu.

Teknik gezi hakkında açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Teknik ve idari ekibimiz ile birlikte yerinde gözlem yapmak için Antalya’da bulunan Tünektepe Teleferik hattında incelemelerde bulunduk. Teleferik hattı için yetkililerden bilgiler aldık, bizim için faydalı ve etkili bir teknik gezi oldu. Bu devasa projeyi gerçekleştirmek, Gerede’yi turizm alanında söz sahibi kılmak amacıyla gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.