90 öğrenci, 25 danışman öğretmen..

EĞİTİM 09.05.2018 - 13:27, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1539+ kez okundu.
 

90 öğrenci, 25 danışman öğretmen..

"Esentepe Ortaokulu ​Müdürü Mehmet Özdemir, bilim fuarında 90 öğrenci ve 25 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir şekilde 42 projenin gerçekleştirildiğini açıkladı."
Gerede'de, Tübitak 4006 Bilim Fuarı başladı. Esentepe Ortaokulu'nun bahçesinde açılan fuara ilgi hayli yoğun olurken, Okul Müdürü Mehmet Özdemir, katılanlara teşekkür etti. Müdür Özdemir, bilim fuarında 90 öğrenci ve 25 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir şekilde 42 projenin gerçekleştirildiğini duyurdu. Esentepe Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı, Salı günü (dün) saat 10.30’da okul bahçesinde açıldı. Açılışa Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı. Okul Müdürü Mehmet Özdemir açılış konuşmasında, 42 projenin hayat bulduğu fuar üzerine yaptığı konuşmada; “Tübitak’ın desteğiyle bu yıl birincisini düzenlediğimiz Tübitak 4006 bilim fuarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Hepinizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bilim fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Bu amaç doğrultusunda bilim fuarımızda 42 proje, 90 öğrencimiz ve 25 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir şekilde gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen çocuklarımız ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilir. Sevgili öğrenciler, biliniz ki yeryüzünde hiçbir icat sıfırdan var olmamıştır. Her çalışmanın mutlaka öncesi bulunmaktadır. Eminim ki proje çalışmalarınızın her biri ileride başarılı çalışmalarınıza atılacak büyük imzaların ilk basamağıdır," sözlerine yer verdi. Okul Müdürü Mehmet Özdemir, teşekkürle sonlandırdığı konuşmasında; "Değerli konuklar, proje çalışmalarında emeği geçen öğretmen arkadaşlara, öğrencilerimize ve Tübitak 4006 Bilim Fuarına katılan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
"Esentepe Ortaokulu ​Müdürü Mehmet Özdemir, bilim fuarında 90 öğrenci ve 25 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir şekilde 42 projenin gerçekleştirildiğini açıkladı."

Gerede'de, Tübitak 4006 Bilim Fuarı başladı. Esentepe Ortaokulu'nun bahçesinde açılan fuara ilgi hayli yoğun olurken, Okul Müdürü Mehmet Özdemir, katılanlara teşekkür etti.

Müdür Özdemir, bilim fuarında 90 öğrenci ve 25 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir şekilde 42 projenin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Esentepe Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı, Salı günü (dün) saat 10.30’da okul bahçesinde açıldı. Açılışa Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı.


Okul Müdürü Mehmet Özdemir açılış konuşmasında, 42 projenin hayat bulduğu fuar üzerine yaptığı konuşmada; “Tübitak’ın desteğiyle bu yıl birincisini düzenlediğimiz Tübitak 4006 bilim fuarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Hepinizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir.

Bilim fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Bu amaç doğrultusunda bilim fuarımızda 42 proje, 90 öğrencimiz ve 25 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir şekilde gerçekleştirildi.

Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen çocuklarımız ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilir.

Sevgili öğrenciler, biliniz ki yeryüzünde hiçbir icat sıfırdan var olmamıştır. Her çalışmanın mutlaka öncesi bulunmaktadır. Eminim ki proje çalışmalarınızın her biri ileride başarılı çalışmalarınıza atılacak büyük imzaların ilk basamağıdır," sözlerine yer verdi.

Okul Müdürü Mehmet Özdemir, teşekkürle sonlandırdığı konuşmasında; "Değerli konuklar, proje çalışmalarında emeği geçen öğretmen arkadaşlara, öğrencilerimize ve Tübitak 4006 Bilim Fuarına katılan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.