Gerede’de devreye giriyor!

ASAYİŞ 20.11.2017 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1748+ kez okundu.
 

Gerede’de devreye giriyor!

"Güvenli trafiğin sağlanması ve trafik kurallarının ihlalini tespit için kullanılan TEDES, yarın devreye giriyor."
Güvenli trafiğin sağlanması ve trafik kurallarının ihlalini tespit için kullanılan TEDES, 21 Kasım’da Gerede’de devreye girecek. Geçtiğimiz senelerde Türkiye genelinde birçok ilde uygulamaya alınan TEDES uygulaması Gerede’de faaliyete girecek. Hız ve ışık ihlallerinin önüne geçilerek, mal ve can kaybının önlenmesi amacıyla uygulamaya alınacak Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) 21 Kasım Salı gününden itibaren devreye girecek ve bu tarihten sonra gerçekleşecek kırmızı ışık ve hız ihlallerine 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca ceza işlemi uygulanacak. Yapılan trafik ihlallerinin kameralar tarafından tespit edilip, kural ihlali yapanların cezalarının elektronik ortamda yazılacağını ve yazılan Trafik İdari Para Cezalarının ihlali yapan sürücülerin adreslerine gönderileceğini belirten Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  tüm sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda daha duyarlı olmaya davet etti. Edinilen bilgilere göre, Hız Koridoru İhlal Tespit Sistemi Yerleri ise şu güzergahlar üzerinde; Osmanlı Caddesi (Üniversite Yolu), D-100 Karayolu üzerinde Ankara istikameti ve Bolu istikametinde 6 adet, kırmızı ışık ihlal tespit sistemi yerleri ise D-100 karayolu üzeri Sabancı kavşağında gidiş geliş olmak üzere 2 adet kuruldu.
"Güvenli trafiğin sağlanması ve trafik kurallarının ihlalini tespit için kullanılan TEDES, yarın devreye giriyor."

Güvenli trafiğin sağlanması ve trafik kurallarının ihlalini tespit için kullanılan TEDES, 21 Kasım’da Gerede’de devreye girecek.

Geçtiğimiz senelerde Türkiye genelinde birçok ilde uygulamaya alınan TEDES uygulaması Gerede’de faaliyete girecek. Hız ve ışık ihlallerinin önüne geçilerek, mal ve can kaybının önlenmesi amacıyla uygulamaya alınacak Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) 21 Kasım Salı gününden itibaren devreye girecek ve bu tarihten sonra gerçekleşecek kırmızı ışık ve hız ihlallerine 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca ceza işlemi uygulanacak.

Yapılan trafik ihlallerinin kameralar tarafından tespit edilip, kural ihlali yapanların cezalarının elektronik ortamda yazılacağını ve yazılan Trafik İdari Para Cezalarının ihlali yapan sürücülerin adreslerine gönderileceğini belirten Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  tüm sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

Edinilen bilgilere göre, Hız Koridoru İhlal Tespit Sistemi Yerleri ise şu güzergahlar üzerinde;
Osmanlı Caddesi (Üniversite Yolu), D-100 Karayolu üzerinde Ankara istikameti ve Bolu istikametinde 6 adet, kırmızı ışık ihlal tespit sistemi yerleri ise D-100 karayolu üzeri Sabancı kavşağında gidiş geliş olmak üzere 2 adet kuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.