Şampiyon, kupasına kavuştu!..

SPOR 13.06.2018 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2295+ kez okundu.
 

Şampiyon, kupasına kavuştu!..

"Futbol Turnuvası'nın kupa ve madalya töreni Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi."
Gerede Belediyesi 33'üncü Ortaokullar arası Futbol Turnuvası'nın kupa ve madalya töreni Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 5 Mayıs 2018 tarihinde oynanan final maçının ardından aşırı yağışlar sebebiyle kupa töreni gerçekleştirilememişti. Cuma günü tertiplenen programda; Şampiyon S.M Dayıoğlu Ortaokulunun kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Mustafa Allar, Turnuvanın 2.si Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulunun kupa ve madalyalarını AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, En centilmen Takım Yenimahalle Ortaokuluna kupa ve madalyalarını Uygulamalı Bil. Y.O. Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş verdi. Turnuvanın en golcü oyuncusu ise S.M Dayıoğlu Ortaokulundan 11 golle İsmail Samet Özdemir oldu, madalyasını Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar takdim etti. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara teşvik kupası, madalya verilirken takım hocalarına da teşekkür plaketi takdim edildi.
"Futbol Turnuvası'nın kupa ve madalya töreni Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi."

Gerede Belediyesi 33'üncü Ortaokullar arası Futbol Turnuvası'nın kupa ve madalya töreni Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

5 Mayıs 2018 tarihinde oynanan final maçının ardından aşırı yağışlar sebebiyle kupa töreni gerçekleştirilememişti.

Cuma günü tertiplenen programda; Şampiyon S.M Dayıoğlu Ortaokulunun kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Mustafa Allar, Turnuvanın 2.si Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulunun kupa ve madalyalarını AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, En centilmen Takım Yenimahalle Ortaokuluna kupa ve madalyalarını Uygulamalı Bil. Y.O. Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş verdi.

Turnuvanın en golcü oyuncusu ise S.M Dayıoğlu Ortaokulundan 11 golle İsmail Samet Özdemir oldu, madalyasını Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar takdim etti.

Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara teşvik kupası, madalya verilirken takım hocalarına da teşekkür plaketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.