Aralarında Gerede de var!..

YAŞAM 10.01.2018 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2465+ kez okundu.
 

Aralarında Gerede de var!..

"Aralarında Gerede'nin de bulunduğu hastalar için geliştirilen proje takdir topladı."
Hizmet Belediyeciliğinde halka hizmeti görev edinen Gerede Belediyesi yapılan işbirliği çerçevesinde aylardır yatarak tedavi olmayı bekleyen hastalar için servisler ile hastaneye taşınarak ayaktan tedavi imkanı sağlandı. Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni bir proje ile yıllardır giderek artan ve yaklaşık iki yıla yaklaşan yatış bekleyen hasta sıraları için yeni çözüm yolları bularak hastaların fizik tedavi imkanına ulaşmalarını kolaylaştıran bir proje gerçekleştirildi. Hizmet Belediyeciliğinde halka hizmeti görev edinen Gerede Belediyesi,Göynük Belediyesi ve Yeniçağa Belediyesi ile yapılan işbirliği  çerçevesinde aylardır yatarak tedavi olmayı bekleyen hastalar ilçelerinden servisler ile hastaneye taşınarak ayaktan tedavi imkanı sağlandı. Bu kapsamda Mudurnu İlçe  Hastanesi  Başhekimliği tarafından da  Bolu İl Sağlık Müdürlüğükoordinasyonunda organize edilen hastaların“Taşımalı Hasta Projesi” kapsamında 08.01.2018 tarihinde tedavilerine başlandı. Göreve ilk geldiği günden beri Bolu’da hastaların sıkıntılarının giderilmesi için azami çaba sarfeden Bolu İl Sağlık Müdürü Yard. Doç Dr. M.Emin Demirkol yaptığı açıklamada; “Hem ilimize hem de çevre illere hizmet veren İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastalarının yıllardır en büyük problemi olan uzun süreli sıra beklemesinin önüne geçilmesi için bir dizi çalışma başlattık. Bunlardan biri olan “Taşımalı Hasta Projesi” iletedavi sırası bekleyen hastaların zaman kaybetmeden tedavilerine ivedilikle başlandı. Bu proje kapsamında Gerede ilçemizden 19, Yeniçağa ilçemizden 29, Mudurnu’dan 6 ve Göynük’ten 10 hasta olmak üzere toplam 64 hastanın tedavisine başlanarak hastaların mağduriyeti giderilmeye devam edecektir. Öncelikle Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allara,Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’a ve Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar’a, Mudurnu İlçe Hastanesi Başhekimliğine  ve özellikle İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Özkan ve ekibine üstün çabaları için hastalarımız adına teşekkür ederim.” dedi. Demirkol, Taşımalı Hasta Projesi ve fizik tedavisi için hastaların hastaneyi arayarak rahatlıkla bilgi alabileceğini ve projeden faydalanabileceğini belirtti.
"Aralarında Gerede'nin de bulunduğu hastalar için geliştirilen proje takdir topladı."

Hizmet Belediyeciliğinde halka hizmeti görev edinen Gerede Belediyesi yapılan işbirliği çerçevesinde aylardır yatarak tedavi olmayı bekleyen hastalar için servisler ile hastaneye taşınarak ayaktan tedavi imkanı sağlandı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni bir proje ile yıllardır giderek artan ve yaklaşık iki yıla yaklaşan yatış bekleyen hasta sıraları için yeni çözüm yolları bularak hastaların fizik tedavi imkanına ulaşmalarını kolaylaştıran bir proje gerçekleştirildi.

Hizmet Belediyeciliğinde halka hizmeti görev edinen Gerede Belediyesi,Göynük Belediyesi ve Yeniçağa Belediyesi ile yapılan işbirliği  çerçevesinde aylardır yatarak tedavi olmayı bekleyen hastalar ilçelerinden servisler ile hastaneye taşınarak ayaktan tedavi imkanı sağlandı.

Bu kapsamda Mudurnu İlçe  Hastanesi  Başhekimliği tarafından da  Bolu İl Sağlık Müdürlüğükoordinasyonunda organize edilen hastaların“Taşımalı Hasta Projesi” kapsamında 08.01.2018 tarihinde tedavilerine başlandı.

Göreve ilk geldiği günden beri Bolu’da hastaların sıkıntılarının giderilmesi için azami çaba sarfeden Bolu İl Sağlık Müdürü Yard. Doç Dr. M.Emin Demirkol yaptığı açıklamada; “Hem ilimize hem de çevre illere hizmet veren İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastalarının yıllardır en büyük problemi olan uzun süreli sıra beklemesinin önüne geçilmesi için bir dizi çalışma başlattık.
Bunlardan biri olan “Taşımalı Hasta Projesi” iletedavi sırası bekleyen hastaların zaman kaybetmeden tedavilerine ivedilikle başlandı. Bu proje kapsamında Gerede ilçemizden 19, Yeniçağa ilçemizden 29, Mudurnu’dan 6 ve Göynük’ten 10 hasta olmak üzere toplam 64 hastanın tedavisine başlanarak hastaların mağduriyeti giderilmeye devam edecektir.
Öncelikle Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allara,Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’a ve Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar’a, Mudurnu İlçe Hastanesi Başhekimliğine  ve özellikle İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Özkan ve ekibine üstün çabaları için hastalarımız adına teşekkür ederim.” dedi.

Demirkol, Taşımalı Hasta Projesi ve fizik tedavisi için hastaların hastaneyi arayarak rahatlıkla bilgi alabileceğini ve projeden faydalanabileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.