Sonunda hizmete giriyor!

SPOR 04.07.2019 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1848+ kez okundu.
 

Sonunda hizmete giriyor!

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 'ilçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel hizmete giriyor. Yıllardır olduğu gibi bundan sonrada futbol takımlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız,' dedi."
Dünya markası, ülkemizin 3 büyük kulübünden biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulubü’nün kiraladığı ve geçtiğimiz aylarda tadilat çalışmalarına başlanılan Gerede Esentepe Otel tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 8 Temmuz Pazartesi hizmete giriyor. Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın tadilat sürecini yakinen takip ettiği Esentepe Otel, doğa ile iç içe oksijen deposu, ulaşım konusunda cazip konumu, 160 yatak kapasitesi ve yenilenen yüzü ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. İLK MİSAFİR, GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ Yıllardır futbol takımlarının kamp için göz bebeği olan Esentepe Otel tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeniden futbol takımlarının uğrak yeri olacak. Tadilat çalışmaları tamamlanan ve pazartesi günü hizmete girecek olan Esentepe Otel’in ilk misafiri, Süper Lig takımı Göztepe Spor Kulübü olacak. Göztepe Spor Kulübü 14  Temmuz Pazar günü kampa girecek. Göztepe Spor Kulübü’nün yanı sıra Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig ve Bölgesel Amatör Ligi takımları ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Belediye Basın Yayın birimi üzerinden konu ile ilgili açıklama yayınlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’ Beşiktaş Futbol Kulübü tarafından kiralanan ve tadilatı tamamlanan, ilçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel hizmete giriyor. Yıllardır olduğu gibi bundan sonrada futbol takımlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız, bizler ilçe olarak misafirperveriz. İlçemize ve Beşiktaş Futbol Kulübü’ne hayırlı olsun,’’ ifadelerini kullandı.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 'ilçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel hizmete giriyor. Yıllardır olduğu gibi bundan sonrada futbol takımlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız,' dedi."

Dünya markası, ülkemizin 3 büyük kulübünden biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulubü’nün kiraladığı ve geçtiğimiz aylarda tadilat çalışmalarına başlanılan Gerede Esentepe Otel tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 8 Temmuz Pazartesi hizmete giriyor.

Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın tadilat sürecini yakinen takip ettiği Esentepe Otel, doğa ile iç içe oksijen deposu, ulaşım konusunda cazip konumu, 160 yatak kapasitesi ve yenilenen yüzü ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

İLK MİSAFİR, GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ

Yıllardır futbol takımlarının kamp için göz bebeği olan Esentepe Otel tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeniden futbol takımlarının uğrak yeri olacak. Tadilat çalışmaları tamamlanan ve pazartesi günü hizmete girecek olan Esentepe Otel’in ilk misafiri, Süper Lig takımı Göztepe Spor Kulübü olacak.
Göztepe Spor Kulübü 14  Temmuz Pazar günü kampa girecek. Göztepe Spor Kulübü’nün yanı sıra Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig ve Bölgesel Amatör Ligi takımları ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Belediye Basın Yayın birimi üzerinden konu ile ilgili açıklama yayınlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’ Beşiktaş Futbol Kulübü tarafından kiralanan ve tadilatı tamamlanan, ilçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel hizmete giriyor. Yıllardır olduğu gibi bundan sonrada futbol takımlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız, bizler ilçe olarak misafirperveriz. İlçemize ve Beşiktaş Futbol Kulübü’ne hayırlı olsun,’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.