Başkan Allar: 'Sıkıntılarımızın olduğunun farkındayız'

YAŞAM 27.05.2019 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1614+ kez okundu.
 

Başkan Allar: 'Sıkıntılarımızın olduğunun farkındayız'

"İkinci dönem Belediye Başkanlığını yürüten Mustafa Allar’ın ilçe halkına söz verdiği projeler tek tek hayata geçiyor. "
İkinci dönem Belediye Başkanlığını yürüten Mustafa Allar’ın ilçe halkına söz verdiği projeler tek tek hayata geçiyor. Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan 112 istasyonu hizmete girdi. İlçemizdeki istasyonun hizmete girmesi ile beraber D-100 ve Otoyoldaki kazalara müdahale süresi ise kısaldı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi İrfan İlter; Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 112 İstasyonunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında istasyonda çalışan personele yeni binalarının hayırlı olmasını dilediler. Personel ise yeni istasyonda hizmet vermenin mutluluğunu dile getirirken, binanın yapımında en büyük emeğe sahip olan Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler.  Konu ile ilgili açıklama yapan Mustafa Allar; ‘’AK Parti olarak İktidara geldikleri günden bu yana sağlık konusunda çok güzel işler başardıklarını ifade eden Allar, sizlerin de bildiği gibi Gerede olarak sağlık yatırımları noktasında çok iyi yerlere gidiyoruz. Burada personel eksikliğimiz noktasında sıkıntılarımızın olduğunun bilincinde ve farkındayız. İnşallah aşama aşama bu eksiklikleri giderme noktasında, hastane konusunda, sağlık hizmetleri noktasında eksikleri takip ediyoruz. İlçemiz ve kıymetli halkımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.  
"İkinci dönem Belediye Başkanlığını yürüten Mustafa Allar’ın ilçe halkına söz verdiği projeler tek tek hayata geçiyor. "

İkinci dönem Belediye Başkanlığını yürüten Mustafa Allar’ın ilçe halkına söz verdiği projeler tek tek hayata geçiyor. Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan 112 istasyonu hizmete girdi.

İlçemizdeki istasyonun hizmete girmesi ile beraber D-100 ve Otoyoldaki kazalara müdahale süresi ise kısaldı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi İrfan İlter; Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 112 İstasyonunu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında istasyonda çalışan personele yeni binalarının hayırlı olmasını dilediler. Personel ise yeni istasyonda hizmet vermenin mutluluğunu dile getirirken, binanın yapımında en büyük emeğe sahip olan Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Mustafa Allar; ‘’AK Parti olarak İktidara geldikleri günden bu yana sağlık konusunda çok güzel işler başardıklarını ifade eden Allar, sizlerin de bildiği gibi Gerede olarak sağlık yatırımları noktasında çok iyi yerlere gidiyoruz. Burada personel eksikliğimiz noktasında sıkıntılarımızın olduğunun bilincinde ve farkındayız. İnşallah aşama aşama bu eksiklikleri giderme noktasında, hastane konusunda, sağlık hizmetleri noktasında eksikleri takip ediyoruz. İlçemiz ve kıymetli halkımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.