'Gerede'de, bu seçimden de..'

SİYASET 21.03.2019 - 13:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2743+ kez okundu.
 

'Gerede'de, bu seçimden de..'

"Yerel Seçimlere az bir süre kala çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, Gerede’de yeniden tarihi bir zafer elde etmek istediklerini söyledi."
31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, bu seçimden de rekor ol almak istediklerini belirtti. Yerel Seçimlere az bir süre kala çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, Gerede’de yeniden tarihi bir zafer elde etmek istediklerini söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar,  yeni dönemde belediye hizmetlerini katlayarak vatandaşların daha etkin daha hızlı hizmetler alması için çalışacaklarını belirtti.
"Yerel Seçimlere az bir süre kala çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, Gerede’de yeniden tarihi bir zafer elde etmek istediklerini söyledi."

31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, bu seçimden de rekor ol almak istediklerini belirtti.

Yerel Seçimlere az bir süre kala çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, Gerede’de yeniden tarihi bir zafer elde etmek istediklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar,  yeni dönemde belediye hizmetlerini katlayarak vatandaşların daha etkin daha hızlı hizmetler alması için çalışacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.