Gerede, tam destek verdi

SİYASET 11.03.2019 - 09:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1658+ kez okundu.
 

Gerede, tam destek verdi

"Geredeliler ‘Gerede sizinle gurur duyuyor’ diye sloganlar atarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu sese kayıtsız kalmayarak, “Biz de Gerede ile gurur duyuyoruz” diye cevap verdi."
Geçtiğimiz Cuma günü yerel seçim çalışmaları için Bolu’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu,  Valilik Meydanı’nı hınca hınç dolduran halka seslendi. Gerede'nin de büyük katılım gösterdiği mitinge onlarca otobüs yüzlerce taksi ile gelen ilçemiz halkı miting alanını doldurdu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin’in organizasyonu ile meydanları dolduran Geredeliler ‘Gerede sizinle gurur duyuyor’ diye sloganlar atarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu sese kayıtsız kalmayarak, “Biz de Gerede ile gurur duyuyoruz” diye cevap verdi. Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, “Bakanımızı Bolu olarak şanına layık ağırladık. Gerede olarak da desteğimizi, meydanlara akın ederek gösterdik. Biz ilçemiz olarak hemşehrilerimizin destekleri ile yine rekor kıracağımıza inanıyorum. Gerede halkına da mitinge katılım noktasında göstermiş oldukları büyük katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
"Geredeliler ‘Gerede sizinle gurur duyuyor’ diye sloganlar atarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu sese kayıtsız kalmayarak, “Biz de Gerede ile gurur duyuyoruz” diye cevap verdi."

Geçtiğimiz Cuma günü yerel seçim çalışmaları için Bolu’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu,  Valilik Meydanı’nı hınca hınç dolduran halka seslendi.

Gerede'nin de büyük katılım gösterdiği mitinge onlarca otobüs yüzlerce taksi ile gelen ilçemiz halkı miting alanını doldurdu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin’in organizasyonu ile meydanları dolduran Geredeliler ‘Gerede sizinle gurur duyuyor’ diye sloganlar atarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu sese kayıtsız kalmayarak, “Biz de Gerede ile gurur duyuyoruz” diye cevap verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, “Bakanımızı Bolu olarak şanına layık ağırladık. Gerede olarak da desteğimizi, meydanlara akın ederek gösterdik. Biz ilçemiz olarak hemşehrilerimizin destekleri ile yine rekor kıracağımıza inanıyorum. Gerede halkına da mitinge katılım noktasında göstermiş oldukları büyük katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.