Bakan'dan, Gerede'ye destek..

SİYASET 28.02.2019 - 11:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2159+ kez okundu.
 

Bakan'dan, Gerede'ye destek..

"Yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bir dizi temaslarda bulunmak için ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldi."
1 Mart seçimlerine az bir süre kala ilimizi ziyarete gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi temaslarda bulundu. Bakan Varank’ı karşılayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Varank’a Gerede için talepleri içeren dosyayı teslim etti. 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bir dizi temaslarda bulunmak için ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldi. Bakan Varank’a Gerede ile ilgili taleplerini ileten Başkan Mustafa Allar, Bakandan ilçe için destek sözü aldı. Gerede’nin gelişmesi doğrultusunda her zaman yanında olduklarını belirten Bakan Varank, Başkan Allar’la özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bakan’a ayrıca Gerede’nin meşhur deri ürünlerinden de hediye eden Başkan Allar, Bakan Mustafa Varank’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini iletti.
"Yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bir dizi temaslarda bulunmak için ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldi."

1 Mart seçimlerine az bir süre kala ilimizi ziyarete gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi temaslarda bulundu. Bakan Varank’ı karşılayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Varank’a Gerede için talepleri içeren dosyayı teslim etti.

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bir dizi temaslarda bulunmak için ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldi.

Bakan Varank’a Gerede ile ilgili taleplerini ileten Başkan Mustafa Allar, Bakandan ilçe için destek sözü aldı. Gerede’nin gelişmesi doğrultusunda her zaman yanında olduklarını belirten Bakan Varank, Başkan Allar’la özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakan’a ayrıca Gerede’nin meşhur deri ürünlerinden de hediye eden Başkan Allar, Bakan Mustafa Varank’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.