Çok eğlendiler..

EĞİTİM 05.12.2018 - 14:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2195+ kez okundu.
 

Çok eğlendiler..

"Melih Gökçek Kültür Merkezinde sahnelenen kukla gösterisi zaman zaman çocukların da katılımlarıyla daha eğlenceli hale geldi."
Gerede Belediyesi organizasyonuyla Anasınıfı öğrencilerine yönelik kukla gösterisi düzenlendi. Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde sahnelenen gösteride; minik öğrenciler neşeli dakikalar geçirdi. İstanbul Üniversitesi Rekreasyon Bölümü Sanatçısı E. Engin Tansı tarafından hazırlanıp sunulan kukla gösterisinin minik öğrencileri hayli eğlendirdiği gözlendi. Melih Gökçek Kültür Merkezinde sahnelenen kukla gösterisi zaman zaman çocukların da katılımlarıyla daha eğlenceli hale geldi. Oyunu coşkulu bir şekilde izleyen çocuklar, tezahüratlarla programa katılarak neşeli dakikalar geçirdi. Etkinlikte öğrencilere eğitici bilgiler ve dersler de verildi. Kukla gösterisi sadece eğlenceyle sınırlı kalmayıp farklı bilgilerin oyun tekniğiyle öğrenilmesine de vesile oldu. Yaklaşık 60 dakika süren oyun, öğrenciler ve öğretmenleri tarafından neşeli bir şekilde izlendi.  Yaklaşık 300 öğrencinin izlediği program sonrası katılımcılar belediye başkanı Mustafa Allar’a, etkinilk nedeniyle teşekkür ettiler.   
"Melih Gökçek Kültür Merkezinde sahnelenen kukla gösterisi zaman zaman çocukların da katılımlarıyla daha eğlenceli hale geldi."

Gerede Belediyesi organizasyonuyla Anasınıfı öğrencilerine yönelik kukla gösterisi düzenlendi.

Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde sahnelenen gösteride; minik öğrenciler neşeli dakikalar geçirdi.

İstanbul Üniversitesi Rekreasyon Bölümü Sanatçısı E. Engin Tansı tarafından hazırlanıp sunulan kukla gösterisinin minik öğrencileri hayli eğlendirdiği gözlendi.

Melih Gökçek Kültür Merkezinde sahnelenen kukla gösterisi zaman zaman çocukların da katılımlarıyla daha eğlenceli hale geldi.

Oyunu coşkulu bir şekilde izleyen çocuklar, tezahüratlarla programa katılarak neşeli dakikalar geçirdi. Etkinlikte öğrencilere eğitici bilgiler ve dersler de verildi. Kukla gösterisi sadece eğlenceyle sınırlı kalmayıp farklı bilgilerin oyun tekniğiyle öğrenilmesine de vesile oldu. Yaklaşık 60 dakika süren oyun, öğrenciler ve öğretmenleri tarafından neşeli bir şekilde izlendi. 

Yaklaşık 300 öğrencinin izlediği program sonrası katılımcılar belediye başkanı Mustafa Allar’a, etkinilk nedeniyle teşekkür ettiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.